League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
eyw sen kullanmıyor musun o ayarı neden oto eklemedin düşük eloda falan oynarken shutdown çalıp taşıyamayan çok
Dostum bu tarz soruları sorman saçma açıkçası ben yüksek elo oyuncusuyum o yüzden ayarlar o şekilde kendin düşük eloda veya düşük elo oyuncusuysan o ayarları kendine göre yapabilirsin her seferinde bu tarz "neden yapmadın, niye açmadın" tarzı sorular sormana gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum bu tarz soruları sorman saçma açıkçası ben yüksek elo oyuncusuyum o yüzden ayarlar o şekilde kendin düşük eloda veya düşük elo oyuncusuysan o ayarları kendine göre yapabilirsin her seferinde bu tarz "neden yapmadın, niye açmadın" tarzı sorular sormana gerek yok
merak ettiğimden soruyordum ki beklediğim cevap buydu sıktıysam kusura bakma

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Az önce 2. oyunumu oynayıp bitirdim bu config ile gayet güzel, tıkır tıkır çalışıyor. Shamanbey ve arkadaşın configleri şu an en iyileri, haberiniz olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
UPDATED
[30.01.2023]

Selamlar

yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx

@Majest

@werq3319

@karakus334
*

Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor

Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi

Tier List

Ekli dosyayı görüntüle 84508

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 84509

MID
Ekli dosyayı görüntüle 84510

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 84511

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 84512

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Az önce KAyle ile denedim ama beklediğim sonucu alamadım açıkcası kontrol etme şansınız var mı evade açık ayarları da kontrol ettim ama hiçbi şekilde kaçmıyor skillden falan

9mxtZWsgaXN0aXlvcnVt
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kesinlikle deneyeceğim configlerden bir tanesi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Az önce 2. oyunumu oynayıp bitirdim bu config ile gayet güzel, tıkır tıkır çalışıyor. Shamanbey ve arkadaşın configleri şu an en iyileri, haberiniz olsun.
daha çok oyun atmanız dileğiyle hocam beğenmenize çok sevindik teşekkür ederiz
config fena ya canı mkardesim
yorumunuz için teşekkür ederiz
Kesinlikle deneyeceğim configlerden bir tanesi.
deneyin tabii ki
Az önce KAyle ile denedim ama beklediğim sonucu alamadım açıkcası kontrol etme şansınız var mı evade açık ayarları da kontrol ettim ama hiçbi şekilde kaçmıyor skillden falan
Kayle size bağlı bir çardır hocam gerektiği gibi oynarsanız sıkıntısız kite atacak ve oyunu taşıyabilirsiniz evade'nin çalışmama gibi bir ihtimali yok herkeste çalışıyor sağ üstten fps ve pinginiz açık mı ctrl f tuşundan açarsanız düzelecektir

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
UPDATED
[31.01.2023]

Selamlar

yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx

@Majest

@werq3319

@karakus334
*

Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor

Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi

Tier List

Ekli dosyayı görüntüle 84508

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 84509

MID
Ekli dosyayı görüntüle 84510

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 84511

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 84512

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230

Ekli dosyayı görüntüle 84719

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Solo da Quinn deneyen oldu mu hiç

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar konunun başına çektiğim draven ve zeri videoları eklenmiştir configte ki oynanışları görebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...