Bundan 1 hafta önceye kadar 0,40 gibi bir upload 16Mbps'de download hızım vardı, fakat paketimin aynı ve fiyatının hiçbir şekilde değişmemiş olmasına rağmen uploadım 5 - 6 gibi değerlere çıktı acaba ben önceden beri bu değerleri alıyordumda benimle alakalı bir şey miydi? Bilen var mı acaba (TTNET)
Seninle alakalı bir konu olduğunu düşünmüyorum dostum.
Eğer altyapında bir iyileştirme çalışması yapıldıysa artış yapmışlardır diye düşünüyorum ama.
En sağlıklı yol müşteri hizmetlerini arayarak doğru bir bilgi alman olacaktır dostum.
Kanka şöyle bir durum oldu bendede 16 megabit hız alıyorum turktelekom ttnet altyapısı bu güne kadar hiç 2 megabit indirme yapmamıştı fakat bu aralar çok hızlı bu heralde kalabalık ıp havuzundan sakin bir ıp havuzuna atılmasından kaynaklanıyor internet verileri daha sakin rahat bir şekilde aktarılabiliyor olabilir diyebilirim
Aynı sorun bizde de olmuştu yeni modem aldığımızda. 2-3 gün kullandıktan sonra hızımızı düşürdüler, müşteri hizmetlerini aradığımızda teknik hata olduğunu söyleyip hemen düzelttiler. Bilerek yapıyorlar.
Ben de D-Smart kullanıyorum. Upload hızım 0.40'lardan durduk yere 5'e çıktı. Sebebini bilmiyorum ancak mahallede altyapı çalışması olmuştu. Onunla ilgili bir durum olabilir.