Onaylı Üye
maalesef çıkamıyorum belirli bir sürersi var lanet olsun vodafonebu da güncel hızım belirtmek istedim belki yardımcı olur tabi başka firmalara da bakabilirsiniz aynı hız ve hizmeti veren bir çok firma var
PING ms 7
DOWNLOAD Mbps 47.83
UPLOAD Mbps 4.72
işte en kötü yanı da bu diğer sağlayıcılar da taahhüt yokmaalesef çıkamıyorum belirli bir sürersi var lanet olsun vodafone
ben coğunda var diye biliyorum kime sorsam soyel taahhüt boyle falan cidden sıkıyo insanı mecbursun diye bu muameleişte en kötü yanı da bu diğer sağlayıcılar da taahhüt yok
turknet kablonet gibi firmalarda olmuyor fiyatıda daha uygun ondan bahsediyordum tam olarak vodofone turkcell gibi firmalar taahhüt koyuyor biliyorlar iğrenç olduğunu çıkmayalım zorunlu bağlı kalalım diyeben coğunda var diye biliyorum kime sorsam soyel taahhüt boyle falan cidden sıkıyo insanı mecbursun diye bu muamele
türk telekomda da çok sorun çıkıyordu bende oradan değiştim tabi ki bölge bölge sağlayıcıların iyi veyahutta kötü olduğu olabiliyor bizim bulunduğumuz yerde sürekli sorun çıkıyorduvodafone leş gibi modem müşteri hizmetleri vsvs herşeyi kötü bu yüzden türk telekoum kullanıyorum evde 5 kişi kullanıyor lol de stabil 15 ping
teşekkür ederim bende adres değişikliği yaptım taşıttırdım fakat altunizade de olmama rağmen bok gibi bi internet upload ve download ım vartürk telekomda da çok sorun çıkıyordu bende oradan değiştim tabi ki bölge bölge sağlayıcıların iyi veyahutta kötü olduğu olabiliyor bizim bulunduğumuz yerde sürekli sorun çıkıyordu
baya şaşırtıcı ben beykoz tokatköyde kullanıyorum daha kötü bir yer zaten biliyorsundurteşekkür ederim bende adres değişikliği yaptım taşıttırdım fakat altunizade de olmama rağmen bok gibi bi internet upload ve download ım var
evet bende aynı problemi yaşıyorum tam olarakdeğiş ben ttnet kullanıyorum 14 download 0.7 upload alıyorum sözleşme bitmesini bekliyorum
kopma falan olmuyor fakat 0.7 nedir yani müşteri hizmetleri ayrı bi sıkıntıKanka bende de vodafone internet var bugün kablonet'e geçiyorum çok şükür ben de internetten yana bi sıkıntı olarak kopma falan vardı ve ping çok yükseliyordu en ufak bi sekme açınca oyun içinde falan şuan ama düzeltildi yine de geçiyorum bence sende taşı kablonete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?