Uploader olmak için ne lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selamlar,
Cebimize bir iki para girsin diye uploader olmak istiyorum, sadece internet hızı yeterli mi uploader olmak için aramızda bilgili biri varsa bilgilendirirse sevinirim
internet hızım şöyle; Ekli dosyayı görüntüle 92071
Gayet yeterli internete sahipsin hatta bu hızlar gerçekten fazlasıyla yeterli uploader olmak için ama internet hızı sadece uploader olmak için yeterli bir faktör değil içerik kalitesi kitleye erişim pazarlama ve izleyicilerle etkileşim gibi diğer faktörler de önemli yine de yüksek hızlı bir internet bağlantısına sahip olman içeriklerini hızlı bir şekilde yükleyebilmen ve izleyicilerinin iyi bir deneyim yaşamasını sağlaman açısından büyük bir avantaj

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
beyler niye yalan söyleyeyim
o int hizi fake olabilirmi ? video cekip atsan daha iyi cünkü inceledende degistirebiliyorsun
as.PNG

hocam 1000mbps internet almam gerekeni almıyorum bile
Post automatically merged:

Gayet yeterli internete sahipsin hatta bu hızlar gerçekten fazlasıyla yeterli uploader olmak için ama internet hızı sadece uploader olmak için yeterli bir faktör değil içerik kalitesi kitleye erişim pazarlama ve izleyicilerle etkileşim gibi diğer faktörler de önemli yine de yüksek hızlı bir internet bağlantısına sahip olman içeriklerini hızlı bir şekilde yükleyebilmen ve izleyicilerinin iyi bir deneyim yaşamasını sağlaman açısından büyük bir avantaj
teşekkürler hocam valla her zaman sen yardım ediyon

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Selamlar, Cebimize bir iki para girsin diye uploader olmak istiyorum, sadece internet hızı yeterli mi uploader olmak için aramızda bilgili biri varsa bilgilendirirse sevinirim internet hızım şöyleee;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...