Onaylı Üye
Ne güzel özetledinKanka discorddan biriyle tanışmıştım Lol girelim demişti. aynı olayın benzerini yaşadım bot gibi oynuyordu yaşı da ufaktı çocuğun. Takımına denk gelen soraka yeni başlamış olabilir.
Sonra birdaha o arkadaşla Lol girmedikNe güzel özetledin
hayır eminim bot olduguna haraketri insan gibi değil ve perma en yakın oyuncunun içine icine tıklıyorTakımına denk gelen soraka yeni başlamış olabilir.
Kanka bot atsalar Urf moduna atmazlar diye biliyorum. Genelde intermedite oynuyor o botlar. Yuumi banlandı veya alındı diye sorakaya dönmez maçı bozar. Veya alakasız bir hero alır.hayır eminim bot olduguna haraketri insan gibi değil ve perma en yakın oyuncunun içine icine tıklıyor
hayır eminim bot olduğuna haraketleri insan gibi değil arkadaş topa biniyor topun dibine geliyor ama binmiyor arkadaş atlıyor haritadan onu takip ediyor base attığı an base atıyor canı azalınca w spamlıyor ve karşı tarafta gecen maç kendilerine geldigini ve bot oldgunu dusundukelrini soylediKanka bot atsalar Urf moduna atmazlar diye biliyorum. Genelde intermedite oynuyor o botlar. Yuumi banlandı veya alındı diye sorakaya dönmez maçı bozar. Veya alakasız bir hero alır.
oyuna yeni başlayan veya yaşı küçük biri gibi değildiOyuna yeni başlayan veya kardeşini oyuna sokan biri olabilir dost
Bot gibi oynuyordu kankaNeden kanka
evet bende oyle oldunu dusunuyorum. hesabın mac gecmısı olacak fakat bu sefer gercek ınsanlarla oynuyor. introda oynatılan hesapların lobileride full bot oluyor denk gelmiştimO zaman level botudur.
Boşuna yürüyen base demiyorlar sorayaka xDDiyimis baya asdşlfsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?