Uriel AntiCheat Tıklama Bypassı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar İnternette metin2 için pythonla yapılmış bir metin botu var metini gördüğünde ona tıklıyor ama bu uriel anticheatinde python
pyautogui falan fixlenmiş metinin üstüne geliyor ama tıklamıyor bunun için nasıl bir bypass yapabiliriz nasıl sol tıklama işlemini gerçekleştirebiliriz dolaylı yoldan

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anti-cheat bypass bulamazsın kimsede bunun hakkında bilgi sızdırmaz zaten uriel Anti-cheat keylogger gibi bir sistemi var. Benim yaptığım bypass benim dışımda kimse kullanmamasına rağmen hwid ban yediğim oldu şimdi daha değişik methodlar kullanıyorum daha algılanmadı ama bunun dışında kullanacağın yöntemler şunlar

1. Yöntem Sanal sunucu üzerinden oyunu başlatır ve asıl bilgisayarınızdan hileyi veya botu çalıştırabilirsiniz. Kendi oyununuzu kurup çalıştırabileceğiniz sunucular aylık 100, 200$ satılmaktadır.
2. En kolayı 2 bilgisayara sahip olmak gerekiyor. Birinde oyunu açacaksınız diğerinde ise bot açık olacak ve oyunu açtığın bilgisayara uzaktan bağlanarak botu çalıştıracaksın. Anti-cheat 1. bilgisayar üzerinden açık olduğu için 2. bilgisayarından çalıştırdığın botu asla algılayamaz.

Bu 2 yöntem dışında çalıştıramazsın imkanı yok bypass hariç

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bypass derken sol tıklama için farklı bir yol yokmu oyuna inject etmeden
sol tıklama işlevini farklı bir yol ile yapamaz mıyız

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Makro botlar üzerinden belirli bir olay sonrası tetiklenme ile deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Denetim Masası>Erişim Kolaylığı>Erişim Kolaylığı Merkezi>Fare Kullanımını Kolaylaştır>Fare tuşlarını ayarla>Fare tuşları Etkinleştir(tik). bu kısımı etkinleştirdiğin zaman klavyede numlock kısmındaki 5 tuşuna bastığında sol click basıyor. Belki bir işine yarayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...