teşhir olsa belirtilirdi diye tahmin ediyorum baktım ama göremedim, satıcıyla iletişime geçtin mi?
hepsiburada'dan satin alinan bir urunle alakali saticiyla iletisime nasil geciliyor?teşhir olsa belirtilirdi diye tahmin ediyorum baktım ama göremedim, satıcıyla iletişime geçtin mi?
o konuda tam olarak bilgim yok ama garanti senin için önemliyse satıcıdan geri dönüş olana kadar beklemelisin veya başka ürünlere bakabilirsinMerhaba,
Maalesef iletişime geçtim ama ulaşamadım ayrıca 1.4 kablo ile monitör 165 hz verebilir mi hdmi
Saygılarımla.
satıcının ismini google'da aratıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsinhepsiburada'dan satin alinan bir urunle alakali saticiyla iletisime nasil geciliyor?
satıcıyı biraz araştırdım, olası yaşıyacağın sıkıntılarda geri dönüşleri hiç iyi değil gibi duruyor. o satıcıdan ürün almanı tavsiye etmemMerhaba,
Dün mail attım aradım ama ulaşamadım +90 216 466 4146 telefon numaraları bu maalesef ki .
Saygılarımla.
satıcıyı biraz araştırdım, olası yaşıyacağın sıkıntılarda geri dönüşleri hiç iyi değil gibi duruyor. o satıcıdan ürün almanı tavsiye etmem
ürünü daha sipariş vermediğini düşünerek yazmıştım, geri göndermene sebep olmak istemem. kendinde bir araştırıp karara varırsan daha sağlıklı olurMerhaba,
Ürün kargoya verilmiş o halde en iyisi kargoyu geri göndermek olacaktır bilgi için teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
ürünü daha sipariş vermediğini düşünerek yazmıştım, geri göndermene sebep olmak istemem. kendinde bir araştırıp karara varırsan daha sağlıklı olur
satıcının kim olduguna bakın toplu faturalandırılıp alınmış bir ürün ise garantisi cook tan baslamış kalan garanti de 2 ay olarak gozukuyor olması normal yani aslında 2. faturalandırılma yapılabilir satıcı teknoloji ürünlerini toptan alıyorsa bır yerlerden onlar fatura keser bu da garantinin başlamasına sebep olur ürün belki kullanılmamıştır ancak faturalandırıldığı için garanti süresi 2 ay a düşmüş olabilir yada satıcı 2 ay garantiyi kendisi vermektedir bilinmez girmeyin derimMerhaba,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adlı ürün de garanti süresi 2 ay olarak belirtilmiş teşhir mi 2 aylık garanti nasıl oluyor birde 165 Hz 1.4 Hdmı kablosuyla 165 Hz almak mümkün müdür ?
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?