Dostlar herkese merhaba,
Ben bu usb çoklayıcıyı 1 ay önce amazon üzerinden aldım, markası tech master 4 tane usb girişi var ve baslıgı typc, bilgisayarımdaki girişler ekipmanlarım için yetersiz olduğu için almıştım ama bugün sabah ekipmanlara ışık vermesine rağmen, kesinlike ses veya klaye üzerinden yazı mouse üzerinden tıklama yapmıyor. Konu hakkında bilgi sahibi biri varsa yardımcı olursa eğer çok sevinirim. ürün sorunluysa iade başlatacağım
Girişi typc olduğu için telefonuma taktım yine ışık yaktı sadece, ya iade etmek istemiyorum pahalanmış bu fiyata bidaha bunun gibi ince güzel ürün bulamam, vardır insallah bi çözümü
bunun birden fazla sebebi olabilir hocam bilgisayarındaki usb girişlerinde ssorun olabilir aldıığın üründe olabilir başka bir bilgisayar üzerinde test ettiniz mi
Her birinin Amper değeri farklıdır usb 2 500mA verebilirken usb 3 900 mA kadar verebilmektedir , bu da seni laptopun olan çıkış aygıtının yetersizliğinden olabilmesi yaşadığın problemin birinci nedeni olabilir.
İkinci muhtemel problem ise usb çoklayıcıdaki kontrolcü zarar görmüş sadece belli bir akımı iletiyor üzerini veremiyor olabilir.
usb voltage ve amper ölçen flaş bellek görünümlü ufak tester cihazları var sağlamlığını bunlar ile test edebilirsin.
Hiç bir şey bilmiyorsan bir bilgisayarcıya götürüp bu cihazının sağlam olup olmadığını bilmek istiyorum diyebilirsin.