Onaylı Üye
USB'siz Windows 10 sürümümü 1909 yapmak istiyorum format atabilirim bilgisi olan varmı ?
bunu yapmak için önceden o sürümü kullanmam gerekiyor sanırım ben daha önce 1909 sürümünü kullanmadımKullanıcılar yeni gelen Windows sürümlerinde çeşitli kusur ya da ısınamadığı için Windows sürümlerini geri çekmek isteyebilir. Windows, "Windows.old" dosyasıyla eski Windows sürümüne geri dönme desteğini sunabiliyor. Bu rehberde Windows 1809'dan Windows 1803'e geçildi. Diğer Windows 10 sürümlerinde aynı işlem kullanılır.
ozaman mümkün değil maelesf usb ile yapman gerekiyor.bunu yapmak için önceden o sürümü kullanmam gerekiyor sanırım ben daha önce 1909 sürümünü kullanmadım
bunu deneyeceğim araştırdım bulamadım pek umarım bu olur teşekkrüler anlatmışsınızKullanıcılar yeni gelen Windows sürümlerinde çeşitli kusur ya da ısınamadığı için Windows sürümlerini geri çekmek isteyebilir. Windows, "Windows.old" dosyasıyla eski Windows sürümüne geri dönme desteğini sunabiliyor. Bu rehberde Windows 1809'dan Windows 1803'e geçildi. Diğer Windows 10 sürümlerinde aynı işlem kullanılır.