Father Of The Turks
Onaylı Üye
hocam spora da üşeniyor insanspora başla fena disiplin kazanıyosun denendi onaylandı
deniyicem hocamBence en etkili yöntem 21 gün kuralı, emrivaki bir şekilde 3 hafta yap, sonra kendin yapmak istiyorsun zaten ertelediğin şeyleri.
evet çok doğru hocamanlamaya çalış, neden tembelsin, yapmaktan hoşlandığın bir şey mi?
Post automatically merged:
yapmaktan hoşlanmadığınız bir şey değilse, size onu yapma gücü verecek hedeflerle ayırmaya çalışın
şöyle sağlak aesthetic vucüt yapmak istiyorum aslında ama bakalım başlıyıcam bi yerdenspora başla fena disiplin kazanıyosun denendi onaylandı
Kanka Aktif Olarak Spor Yap Örneğin Boks Hayatında Çok Şey Değişiyor Bende Öyle Sedantel Birisiydim Şuanda Lisanslı Boksörüm Çok iyi Ve dakik Bir Hayatım VarArkadaşlar çok üşeniyorum sürekli erteliyorum yapıcağım işleri daha sonra yaparım diyorum daha sonra oluyor gene yapmıyorum
böyle bir paradox'un içerisindeyim nasıl atlatırız ya ders çalışıcam diyorum ama sürekli diyorum yapmıyorum neyse biraz ders videosu izleyim diyorum
5. dakikasında sıkılıyorum videonun kapatayım diyorum hemen bi el oyun atayım sonra devam ederim diyorum ama sonra oluyor bi bakıyorum saat olmuş gece yarısı
en iyi olduğum şey sanırım oyun oynamak kod yazmakta profesyonel olmak isterdim açıkcasıbir işte kendini profesyonel yapabileceğini unutma
Evet boks harika ya ama ben daha çok yüzmeyi severim sence kick boks mu daha iyi yoksa normal mi ne kadar fark var ki aralarındaKanka Aktif Olarak Spor Yap Örneğin Boks Hayatında Çok Şey Değişiyor Bende Öyle Sedantel Birisiydim Şuanda Lisanslı Boksörüm Çok iyi Ve dakik Bir Hayatım Var
hocam bendede üşengeçlik vardı 1 spor solonuna yazıldım 1 hedefim oldu için onun doğrultusunda gitdikçe bu diyer yaptım işlere de yansıdı sende kendine bu tarz uraş gerektiren bişeyler bul 1 süre düzenli olarak çabala bu diyer işlerine de yansırArkadaşlar çok üşeniyorum sürekli erteliyorum yapıcağım işleri daha sonra yaparım diyorum daha sonra oluyor gene yapmıyorum
böyle bir paradox'un içerisindeyim nasıl atlatırız ya ders çalışıcam diyorum ama sürekli diyorum yapmıyorum neyse biraz ders videosu izleyim diyorum
5. dakikasında sıkılıyorum videonun kapatayım diyorum hemen bi el oyun atayım sonra devam ederim diyorum ama sonra oluyor bi bakıyorum saat olmuş gece yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?