Username değişmiş hesap bulunabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şimdi şöyle bir durum oldu. Instagram'da baktığım bir hesabın linkini tarayıcıya yapıştırdığımda (muhtemelen eski username'i kullanan link olduğu için) link bozuk sayfası döndürülüyor. Acaba eskiden bu username'yi kullanmış hesapları listeletmek gibi bir çözüm var mı ya da değiştirilmiş username'li hesap bulunabilir mi? (Hesap kapatılmadı bu arada varlığından eminim.)

Tan
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hesapla dm yoluyla iletişime geçmediyseniz yok diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence karsı taraf yüksek ihtimal instagramını kapattı ve yeni bi hesap açtı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Şimdi şöyle bir durum oldu. Instagram'da baktığım bir hesabın linkini tarayıcıya yapıştırdığımda (muhtemelen eski username'i kullanan link olduğu için) link bozuk sayfası döndürülüyor. Acaba eskiden bu username'yi kullanmış hesapları listeletmek gibi bir çözüm var mı ya da değiştirilmiş username'li hesap bulunabilir mi? (Hesap kapatılmadı bu arada varlığından eminim.)
bulursun kanka

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eğer hesap kapatılmadıysa ve var olduğundan eminseniz, eski kullanıcı adıyla hesabı bulmak mümkün olabilir.

Bunun için öncelikle eski kullanıcı adınızı ve hesabın bağlantısını içeren bir iletişim formu göndermeniz gerekebilir.
Bu formu Instagram'ın web sitesinde veya mobil uygulamasında bulabilirsiniz.

İletişim formunda, hesap hakkında detaylı bilgileri sağlamak önemlidir.
Örneğin, hesap adı, profil fotoğrafı, hesap açılış tarihi, hesabı takip ettiğiniz hesaplar, hesabın gönderileri gibi detayları belirtebilirsiniz.

Bu bilgiler, Instagram ekibinin hesabı bulmasına ve size yanıt vermesine yardımcı olabilir.

Instagram'da iletişim formu göndermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Instagram'ın resmi web sitesine veya mobil uygulamasına gidin.
  2. Kullanıcı adınıza ve şifrenize girerek hesabınıza giriş yapın.
  3. Profil sayfanıza gidin ve sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine tıklayın.
  4. Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
  5. Ayarlar sayfasında "Yardım" bölümüne gidin.
  6. Burada farklı kategorilerde yardım makaleleri bulacaksınız. Sorununuz için uygun kategoriyi seçin ve sorunuzla ilgili bilgi alın.
  7. Eğer sorunuz için uygun bir yardım makalesi bulamazsanız, "Rapor Et" veya "Bize Ulaşın" gibi seçenekler görebilirsiniz. Bu seçeneklerden birini seçin.
  8. "Bize Ulaşın" seçeneğini seçerseniz, burada "Rapor Etme Sebebiniz" adlı bir menü göreceksiniz. Bu menüden sorunuzla ilgili konuyu seçin.
  9. Daha sonra, iletişim formu sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada, sorununuzla ilgili detayları sağlayarak Instagram ekibine mesajınızı gönderebilirsiniz.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bulamazsın kanka cok zor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka eskiden konuşup sildiysen eğer verileri isteyip id'sini bulabilirsin bulduktan sonra idden isim bulucu siteler var onlara yaz rahatlıkla bulursun

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
takip ediyorsan veya o seni takip ediyorsa ordan fotoğraflara bakarak bulabilirsin fakat başka bi çözüm bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Instagram'da eski bir kullanıcı adı ile bağlantılı olan hesapların yeni kullanıcı adlarına erişmek maalesef mümkün değil.
Eğer bu hesapla önceden etkileşime girdiyseniz, yani takip ediyor veya takip ediliyorsanız, Instagram'da "Takip Ettiklerim" veya "Takipçilerim" bölümlerine göz atarak hesabı bulabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Wayback machine ile o yazdığın linki gir bir dene olmazsa bir kaç farklı wayback machine sitelerine bak.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Konuştuysan ekliyse sen de takipleşiyorsan yani o şekilde anca diğer türlü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...