Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim sonuçta bedava kullanmıyorsun vermek zorunda değilsin ama mac adreslerini engelleyebilirsin ve sorunu bilmiyorum tarzı salağa yatarsın bu da bir çözüm
Şifreyi verme.
Şöyleyeceğin tek şey var;
"İnternet'e siz bağlandığınız da ne film izleyebiliyorum nede oyun oynayabiliyorum, kendinize internet alın, vermiyorum!"
Arayüze girip WiFi bağlantı hızına ayarlıyabilşyorsun 100 bayt ver sonra KB int yavaşladı de onlar ztn 100bayt dayanamayıp çıkarlar bidahada istemezler
O zaman diyeceksin kank hızı çok yavaş bize yetmiyor sizde para ekleyin paketi büyültelim bak bakalım kabul edecekler mi.. en sinir olduğum şeydir misafır ağı özelliği olduğu için modemde ordan açtım 1mbps gelene onu veriyorum 1mbps istikram ve wp için gayette yeter yani -,-
Ayrı bi modem bul ayrı modemin adını mevcut modem ismini koy. Net olan modeminde wifisini kapat ayarlarından kendnde kablolu gir sorarlarsa sorun var der geçersin