Desteklenen tarayıcılarda belirtilen tarayıcılardan birini kullandığınızdan eminseniz tarayıcıyı sil yükle yapıp siteden çık gir yapınız sorun çözülecektir.arkadaşlar merhaba 1 haftaya kadar böyle bir hata yoktu günde 1 defa tarayıcı bekleniyor diyip 35 saniye bekleyip reklama tıklıyordum ve hile açılıyordu şimdi ise üst üste sürekli spamlıyor ve hileyi açmıyor 1-2 saat bekledikten sonra kendine geliyor ama ertisi gün aynı şekilde bu hatayı veriyor tarayıcı değiştirdim, çerezleri ve verileri sildim adblock yok virüs programı yok windows defender kapalı neden bunu yapıyor yardım eder misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 81244
Chrome kullanıyorum fakat opera da var ama aynı sorunu alıyorumHangi browseri kullanıyorsunuz ? başka bir browser yükleyip onun ile deneyin
Daha hileyi injectlemeden nasil yeni sampiyon denicek tam olarak bu ne sacma bir yorumbu hata bende yeni şampiyonlarla oynamayı denediğimde oldu daha sonra eskilerle oynamaya başladım ve ekran normal hileye döndü
KNK HİLEYİ KALDIR TEMP KLASÖRÜNDE BİRİKEN DOSYALARI SİL SİL TEMİZLE TEKRARDAN DENEarkadaşlar merhaba 1 haftaya kadar böyle bir hata yoktu günde 1 defa tarayıcı bekleniyor diyip 35 saniye bekleyip reklama tıklıyordum ve hile açılıyordu şimdi ise üst üste sürekli spamlıyor ve hileyi açmıyor 1-2 saat bekledikten sonra kendine geliyor ama ertisi gün aynı şekilde bu hatayı veriyor tarayıcı değiştirdim, çerezleri ve verileri sildim adblock yok virüs programı yok windows defender kapalı neden bunu yapıyor yardım eder misiniz
Temp klasörünü silip dener misiniz acaba? Ben denedim ve düzeldi. Eğer adblock açıksa onuda kapatın sonrasından Opera üzerinden deneyin. Deneyip dönüş sağlar mısınız?arkadaşlar merhaba 1 haftaya kadar böyle bir hata yoktu günde 1 defa tarayıcı bekleniyor diyip 35 saniye bekleyip reklama tıklıyordum ve hile açılıyordu şimdi ise üst üste sürekli spamlıyor ve hileyi açmıyor 1-2 saat bekledikten sonra kendine geliyor ama ertisi gün aynı şekilde bu hatayı veriyor tarayıcı değiştirdim, çerezleri ve verileri sildim adblock yok virüs programı yok windows defender kapalı neden bunu yapıyor yardım eder misiniz
Desteklenen tarayıcılarda belirtilen tarayıcılardan birini kullandığınızdan eminseniz tarayıcıyı sil yükle yapıp siteden çık gir yapınız sorun çözülecektir.arkadaşlar merhaba 1 haftaya kadar böyle bir hata yoktu günde 1 defa tarayıcı bekleniyor diyip 35 saniye bekleyip reklama tıklıyordum ve hile açılıyordu şimdi ise üst üste sürekli spamlıyor ve hileyi açmıyor 1-2 saat bekledikten sonra kendine geliyor ama ertisi gün aynı şekilde bu hatayı veriyor tarayıcı değiştirdim, çerezleri ve verileri sildim adblock yok virüs programı yok windows defender kapalı neden bunu yapıyor yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?