15 Eyl 2021 #1 Aphenon Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır Süper Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 915 Çözümler 10 Tepki puanı 100 Ödüller 7 7 HİZMET YILI merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. utorrentten film indireceğim ancak eşlere bağlanılıyor da kaldı. bir kaç tracker bulup ekledim ama nafile. yardımcı olabilirmisiniz. ve bildiğiniz bir film indirebileceğim site varmıdır acaba?
merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. utorrentten film indireceğim ancak eşlere bağlanılıyor da kaldı. bir kaç tracker bulup ekledim ama nafile. yardımcı olabilirmisiniz. ve bildiğiniz bir film indirebileceğim site varmıdır acaba?
Çözüm #Roaccat 17 Eyl 2021 uTorrent içinse link ölüdür bu yüzden eşlere bağlanılıyor kısmında kalıyor. 6- Forumda telif hakkı içeren mp3, film, program, oyun paylaşımı yasaktır (Serial,cr4ck vb. bunlara dahil).
uTorrent içinse link ölüdür bu yüzden eşlere bağlanılıyor kısmında kalıyor. 6- Forumda telif hakkı içeren mp3, film, program, oyun paylaşımı yasaktır (Serial,cr4ck vb. bunlara dahil).
16 Eyl 2021 #2 Emlol Seçkin Üye Katılım 25 Nis 2016 Mesajlar 376 Çözümler 5 Tepki puanı 43 Ödüller 9 10 HİZMET YILI kanka başka tracker dene yada başka yeren indir o torrent dosyasını Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Eyl 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI uTorrent içinse link ölüdür bu yüzden eşlere bağlanılıyor kısmında kalıyor. 6- Forumda telif hakkı içeren mp3, film, program, oyun paylaşımı yasaktır (Serial,cr4ck vb. bunlara dahil). Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
uTorrent içinse link ölüdür bu yüzden eşlere bağlanılıyor kısmında kalıyor. 6- Forumda telif hakkı içeren mp3, film, program, oyun paylaşımı yasaktır (Serial,cr4ck vb. bunlara dahil).