Uyarı Almışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Imakandi
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar yorum kasmak için spam mesaj attığımı bilmem ama bugün uyarı yediğimi gördüm bir arkadaş csgo övgü boost ile konu açmıştı free var mı diye bende yorum olarak free yada makul fiyatta bulan varsa ulaşır mısınız yazmıştım eğer bulursa özelden atsın diye ve uyarı yemişim konu ile alakasız diye nasıl uyarı atan arkadaşa ulaşacağımı bilmediğim için teknik destekten konu açayım dedim yada başka fikri olan varsa acaba neresi konu dışı bu yazdığımın
uyarı yediğim mesaj -->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Konu açmak yerine uyarı mesajını raporlarsanız zaten bunun için dönüş alırsınız. Yanlış olduğunu düşündüğünüz uyarı mesajlarını doğrudan raporlayıp sorununuzu detaylı olarak oradan belirtin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar
Uyarı almanızın sebebi "konuyla alakasız mesaj" atmışsınız o yüzden uyarı almışsınız. Bir konuya konunun dışına çıkıcak şekilde yorum atmak uyarı sebebidir. Örneğin "ben de istiyorum, bana da lazım, wkbeqkb qkbwek 35425344" yorumlar yasaktır. Onun yerine Sağ üstten konuyu takip et özelliğine basabilirsiniz.

1605874261710.png

Ancak genede aldığınız uyarının yanlış olduğunu düşünüyorsanız size gönderilen uyarı mesajını rapor edebiirsiniz. Moderatorlerle sorumlu olan adminimiz #Specktral şikayetinizi değerlendirmeye alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...