- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Bence onla alakalı degil herkes'in gözüküyor şey gibi düşün senin katılım tarihin zorunlu gözüküyorProfilini gizliye alırsan görmezler
Katılım tarihini bilemem fakat burdan doğum tarihinin gözükmemesi veya profil gizliliği gibi şeyleri ayarlayabilirsin.Bence onla alakalı degil herkes'in gözüküyor şey gibi düşün senin katılım tarihin zorunlu gözüküyor
Sen uyarı yemişsin küfürlü uyarı bu senin özelin degil mi insanlar görünce hoşuna mı gidiyor ?Ben katılmıyorum özelin değil sonuçta global bir forum insanlar birbirlerinin profillerini inceleyebilir
Görmesin diyorum işte Önceden böyle birşey yoktu herkesin gizli saklısı gözüküyor örn Heroglif benim ne uyarı yedigimi görüyor.ha görmüş ha görmemiş ne farkeder ?
O küfrü gören insanlar hayatında hiç küfür kullanmıyor sanki.Görsün, ne olacak ? Küfürden rahatsız mı olacaklar ya da biz mi rahatsız olacağız ?Sen uyarı yemişsin küfürlü uyarı bu senin özelin degil mi insanlar görünce hoşuna mı gidiyor ?
O adamın umrunda olmaz ama derki GodlyHanaS yetkili tarafından küfür yemiş naparsın güzel mi dersin ? sen rahatsız olursun küfürden rahatsız olmamak gibi birşey mi var dünyadaO küfrü gören insanlar hayatında hiç küfür kullanmıyor sanki.Görsün, ne olacak ? Küfürden rahatsız mı olacaklar ya da biz mi rahatsız olacağız ?
Gereksizse ana sayfaya git.Çok gereksiz bir istek
PekiGereksizse ana sayfaya git.
Bu benim için geçerli degil herkes içinProfilini gizle bence.
Konuyu editledim tekrar okuyabilirmisin lütfen ders alırsında bunu kendi içinde alırsın millete göstere göstere degil.Bu durum özel değil bence. Ayrıca diğer kullanıcılar görse ne olacak ki? Önemli bir şey değil görmeleri, önemli olan o uyarılardan aldığın ders.
Ben kendi fikirlerimi söylüyorum. Öznel yaklaşıyorum konuya. Bence senin bu konu üzerine yaklaşış biçimin yanlış. Yine kendimden örnek vereyim benim de 3 veya 4 tane uyarım var ve hiç de düşünmedim acaba insanlar bunu görürse ne der falan çünkü onların görmesi benim insanların gözündeki değerimi düşürmez aksine daha da fazla değer sahibi yapar hatalarından ders çıkarmak vs. bunlar güzel şeyler ve insanlar da bu duruma ters bir laf söyleyemez çünkü münakaşada haksız olacağını bilir.Konuyu editledim tekrar okuyabilirmisin lütfen ders alırsında bunu kendi içinde alırsın millete göstere göstere degil.
Haksız olacagını bildigi için laf söylemez ama çok ince düşünüyorsun bence kimse senin düşündügün gibi düşünmez değer sahibi yapar cümlesini kimse getirmez aklına bana göre uyarı hoş birşey degil bunu insanlar hoş karşılamazBen kendi fikirlerimi söylüyorum. Öznel yaklaşıyorum konuya. Bence senin bu konu üzerine yaklaşış biçimin yanlış. Yine kendimden örnek vereyim benim de 3 veya 4 tane uyarım var ve hiç de düşünmedim acaba insanlar bunu görürse ne der falan çünkü onların görmesi benim insanların gözündeki değerimi düşürmez aksine daha da fazla değer sahibi yapar hatalarından ders çıkarmak vs. bunlar güzel şeyler ve insanlar da bu duruma ters bir laf söyleyemez çünkü münakaşada haksız olacağını bilir.
Haklısın.Aslında adam benim hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda degil ben sadece gözükmese daha iyi olur dedim@BabyShower insanların hakkında ne düşündüğünü umursamamalısın.Sal gitsin işte girip baksınlar profiline dalga geçsinler unutulur giderDün yediğimiz şeyi hatırlamıyoruz daha biraz sakin,düşünme bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?