Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
yanlış bakış açısıyla bakmışsın olaya orda kullanıcı ısmı degiştirebiliyorsun forumda 1 kereye mahsus. yani diyorki 1 kere degiştirdiginde 3650 gün degiştiremiyosun bir daha bunu hatırlatıyor yani o kısma nick degiştirmek maksadıyla girdiysen gayet de yerine oturuyor bence.o yazıMerhabalar;
Bugün kişisel bir durum güncellemesi yaparken fark ettim de 3650 gün sonra Üye adımı istersem değiştirebilecekmişim. Acaba sitemiz de 10 yıllık kaç üyemiz var? Oldu ki 10 yıla ulaşan kaç kişi bilinirliğini kaybetmek isteyip de forumda başka biriymiş gibi takılmak ister?
Bence bilgilendirmenin oradan kaldırılması, üyelik şartları kısmında onaylanan yere atılması gerekmektedir diye düşünüyorum. Hem görselliği bozmuş hem de aklında olmayan kişilere bile devamlı yeni isimler bulmaya itiyormuş gibi geldi. İyi çalışmalar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhabalar Harkaw;yanlış bakış açısıyla bakmışsın olaya orda kullanıcı ısmı degiştirebiliyorsun forumda 1 kereye mahsus. yani diyorki 1 kere degiştirdiginde 3650 gün degiştiremiyosun bir daha bunu hatırlatıyor yani o kısma nick degiştirmek maksadıyla girdiysen gayet de yerine oturuyor bence.o yazı
Bence haklısın, bende daha çıkmıyor onaylı üye olmadığım için ama eğer dediğin gibiyse bence de sadece isim değiştirmek istendiğinde çıkması daha mantıklı olur.Merhabalar Harkaw;
Sanırım önerimi anlatamadığım için detaylandırmak istedim, Sağ üst kısımda "Harkaw" Yazan kullanıcı adınızı tıklayın ve oradan "Kişisel Detaylar" kısmını tıklayın. Siz isim değiştirmek isteseniz de istemeseniz de orada öyle bir uyarı metni var kırmızı bir şekilde. Ben o uyarının eğer isim değiştirmek isterse çıkmasını ya da ne zaman değiştirmesi gerektiğinin de kullanıcı şartları kısmında okuyarak anlayarak onaylamasını istemiştim. Sanırım bu daha detaylı bir açıklama oldu.
Bence haklısın, bende daha çıkmıyor onaylı üye olmadığım için ama eğer dediğin gibiyse bence de sadece isim değiştirmek istendiğinde çıkması daha mantıklı olur.
o 1 bilgilendirme olarak gözüküyor orada dostum degiştirirsen birdaha 10 sene degiştiremezsin gene diye ama genede yöneticiler sana gerekli cevabı verecektir diye tahmin ediyorum.Merhabalar Harkaw;
Sanırım önerimi anlatamadığım için detaylandırmak istedim, Sağ üst kısımda "Harkaw" Yazan kullanıcı adınızı tıklayın ve oradan "Kişisel Detaylar" kısmını tıklayın. Siz isim değiştirmek isteseniz de istemeseniz de orada öyle bir uyarı metni var kırmızı bir şekilde. Ben o uyarının eğer isim değiştirmek isterse çıkmasını ya da ne zaman değiştirmesi gerektiğinin de kullanıcı şartları kısmında okuyarak anlayarak onaylamasını istemiştim. Sanırım bu daha detaylı bir açıklama oldu.
Değiştirmeye çalışmıyorum sorun da o zaten, öyle bir niyeti olmayan birine yapması için süre tanımak ilerde yaptırmaya meyil eder. Ben üye adımı değiştirmek için bir işlem ya da bir çaba içinde değilim. Bahsettiğim gibi UserName>Kişisel Detaylar 'a erişim sağladığında hiç bir şey yapmadan orada öylece bir uyarının olması kötü bir görüntü. Deneyerek ne demek istediğimi anlayabilirsin. Ne demek istediğimi de anladığını sanmıyorum.o 1 bilgilendirme olarak gözüküyor orada dostum degiştirirsen birdaha 10 sene degiştiremezsin gene diye ama genede yöneticiler sana gerekli cevabı verecektir diye tahmin ediyorum.
Senin demek istedigini anlıyorum yani kişisel detaylara girsen bile orda kırmızı yazıyla bir uyarı var ama bu isim degiştirmeye teşvik etmek degil aksine hani isim degiştirmek istiyorsanız 10 sene den önce degiştirmeyeceginizi bilerek degiştirin diyor yani bu yazıya istinaden bir kişinin isim degiştirmeye yönelmesi biraz saçma gibime yani bu sadece iradesine hakim olamayan kişinin yapacagı iştir 1 insan degiştirmek istiyorsa oraya girer vede degiştirir degiştirmek istiyosa orda ismini degiştir mek zorundasında yazsa kendisi istemeden degiştirmezki kaldıki sadece orda info var şöyle düşün mesela hile indirirken kendi sorumlulugunuzda kullanın yazıyor bu nedir %100 ban atacagından degil yani ban yersen hile kullandın misali ama orda %100 ban yiyeceksin senin sorumlulugunda yazmıyor bu olay buna benziyor ve buna hangi insan ordaki bilgilendirmeye dayanarak ismini degiştirmeye yönelir onuda bilemem.Değiştirmeye çalışmıyorum sorun da o zaten, öyle bir niyeti olmayan birine yapması için süre tanımak ilerde yaptırmaya meyil eder. Ben üye adımı değiştirmek için bir işlem ya da bir çaba içinde değilim. Bahsettiğim gibi UserName>Kişisel Detaylar 'a erişim sağladığında hiç bir şey yapmadan orada öylece bir uyarının olması kötü bir görüntü. Deneyerek ne demek istediğimi anlayabilirsin. Ne demek istediğimi de anladığını sanmıyorum.
Kullanıcı şartlarını okuyacak biri olduğunu sanmıyorum direkt oraya koyulmasının daha güzel olduğu düşünüyorum açık konuşmak gerekirse kişi değiştirdikten sonra bu yazı gelse laf eder yöneticilere baştan uyarılması ve belirtilmesi önlemlerin alınması çok hoşMerhabalar Harkaw;
3650 Sayısı Hiçbir Zaman Değişmiyor Malesef.Merhabalar;
Bugün kişisel bir durum güncellemesi yaparken fark ettim de 3650 gün sonra Üye adımı istersem değiştirebilecekmişim. Acaba sitemiz de 10 yıllık kaç üyemiz var? Oldu ki 10 yıla ulaşan kaç kişi bilinirliğini kaybetmek isteyip de forumda başka biriymiş gibi takılmak ister?
Bence bilgilendirmenin oradan kaldırılması, üyelik şartları kısmında onaylanan yere atılması gerekmektedir diye düşünüyorum. Hem görselliği bozmuş hem de aklında olmayan kişilere bile devamlı yeni isimler bulmaya itiyormuş gibi geldi. Mükemmeli yakalamak için öneride bulundum, umarım ne demek istediğimi detaylı bir şekilde anlatabilmişimdir. Tekrar iyi bayramlarınız olsun. Ve iyi Forumlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?