Üye grupları için istenilen yorum sayısı azaltılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhabalar bence bu üye grupları ile hileye erişebilmek çok saçma çünkü bu sefer herkes bildiği veya bilmediği konuda yorum yapıyor üyelik atlayabilmek için. En azından üye gruplarını geçmek için gereken yorum sayısı azalmalı. Ben mesela 4 yıllık üyeyim ara ara giriyorum ve bildiğim veya bilmediğim konuda yorum yapmam lazım ki bir üst üyeliğe geçebileyim bu da hem yardım isteyen bir şey soran insanların işini zorlaştırıyor hem de hile kullanmak isteyenlerin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı fikirdeyim biraz düşürmeliler

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hilelerin ranklarını düşürürlerse hileyi kullanan çoğalacak ve eğer undetected sa detected olup çok hızlı ban yiyeceksiniz ve hile çöp olmuş olacak bence böyle kalmalı

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
düşmelimi ciddenmı dahada artmalı bence çok kolay erişebilıyosun hılelere bıraz zaman ayırsan foruma

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ne istediğinizin bir önemi yok. Üyelik sistemi bir amaç uğruna getirildi ve yüz kere sebebi anlatıldı. Salak salak bu tür konular açmayın diye konu açarken benzer konuları gösteren plugin ve anasayfada gelişmiş konu arama plugini yapıldı. Ama hala böyle konular açıyorsunuz, şaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...