Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
Süper üye diyorum zatenefsane uye 400-799 yorumla olmuyor
Süper üye diyorum zatenefsane uye 400-799 yorumla olmuyor
Grup atamaları şuan teknik sorun nedeniyle kapalı. Birkaç gün sonra açılacaktır ve süper üye rankını alacaksın400-799 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 30 Gün Olmalıdır.
hocam 584 yorumum var ama efsane üye değğilim ve imza ayarları yok bende ?
Bilgi için teşekkürlerGrup atamaları şuan teknik sorun nedeniyle kapalı. Birkaç gün sonra açılacaktır ve süper üye rankını alacaksın
efsane üye değilim yazmışsın?Süper üye diyorum zaten![]()
bizde alabiliyormuyuzGrup atamaları şuan teknik sorun nedeniyle kapalı. Birkaç gün sonra açılacaktır ve süper üye rankını alacaksın
yanlış yazmışım özür dilerimefsane üye değilim yazmışsın?
3 aydır mobil ödeme gelcek diye bekliyorumİnşallah yakın zamanda getirirsiniz
yanlış yazmışım özür dilerim![]()
önemi yokyanlış yazmışım özür dilerim![]()
merhaba ioz abi nasılsın iyimisinterfiler şuan için kapalı bu akşam düzelecek.
tamam hocam sabırsızlıkla bekliyorum
vergi belgesi vergi tescil sicil numarası vb. imza sürgüleri isteniyor bu sebeplişirket hesabı acılması gerekli
bu yüzden uzun sürüyor
![]()
Hocam benim önerim Teknoloji Haberleri kategorisinin tek xGuardian adlı deneme moderatör değil çoğu kullanıcının kullanması lazımLütfen görüş ve önerilerinizi paylaşın
neden istesek kullaniriz zaten kullanima acikti en son baktigimdaHocam benim önerim Teknoloji Haberleri kategorisinin tek xGuardian adlı deneme moderatör değil çoğu kullanıcının kullanması lazım
Konu açılmıyor ?neden istesek kullaniriz zaten kullanima acikti en son baktigimda
onayli uyeler kullanamiyor artik
Ağa İmza Yoqmu ?
ben bulamadım
dur ss aticamKonu açılmıyor ?