Uzman Üye
maalesef o ve onun gibiler tam olarak, python ile ilgili bir konuya cevap yazdım adam konudan bağımsız aaa inek yazmış sadece banaşeyleri mi diyosun adam onaylı üye bile değil ama sc konularından sc çok ii sc şöyle böyle yazanlardan mı zamanında da genshin hilesi outdated iken çok iyi çalışıyor elinize sağlık tarzında yorum kasanlar vardı
Al işte mesela bahsettiğiniz sorunlardan birisi bu .
mesela onaylı bile olmayan bir üye Forum hakkında öneride bulunamasın diyorum, pek de problem değil sanki böyle bir şeyin olmasıAl işte mesela bahsettiğiniz sorunlardan birisi bu .
Böyle bir sorun hep olacak çünkü sitede hile kullanabilmek için site insanları yorum yapmaya zorluyor bunun neticesinde de insnalar kolay yorum kasma yoluna yani kural ihlaline başvuruyor.
Peki kural ihlallerini kim takip etmeli kim ilgilenmeli yetkililer ? sorun çözüldü
öneride falan bulunduğu yok zaten kuralları çiğneyerek yorum kasmaya çalışıyor buda sitenin hile kullanımına koyduğu engel yüzünden oluyor ve bunun ceremesini çekmenin tek sebebi çok kafaya takıyor olman ve yetkililerin geç tepki veriyor olması. veya aslında dediğinde olabilir ya bide o senaryoyu görelimmesela onaylı bile olmayan bir üye Forum hakkında öneride bulunamasın diyorum, pek de problem değil sanki böyle bir şeyin olması
aslında iki gruba ayırsalar daha taze ve net konuşulur mesela hile için ayrı bir yer olsa daha iyi olur evet haklısınızDediğinde haklı olduğunu düşünüyorum, herhangi bir hileyi kullanabilmek için spam mesaj atıyorlar ve ya başkasının mesajının aynısını yazıp geçiyorlar. Raporlamak yorucu, iyi noktaya değindin dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?