arkadaşlar online eğitim için kendimce bir website üzerinde çalışıyorum üyelik sistemi tamam
fakat youtube mantığı ile yapmak istiyorum kullanıcı sadece videoları izleyebilecek
yükleyen kişi öğretmen olacak bir nevi admin gibi ve videoları kullanıcı üyeliği yok ise homepage'de kalacak
var ise videolar bölümüne girebilecek kısaca özet geçeyim.
1-Kullanıcılar sadece video'yu izleyebilecek.
2-Videoyu paylaşan kişi admin gibi olacak fakat admin yetkilerine sahip olmayacaktır.
3-Üyeliksiz video izlenemeyecek.
4- Üyelik yok ise homepage de, var ise videoları izle bölümüne gidilecek.
bunu nasıl yapabilirim rica ediyorum sadece yardım edebilecekler yorum yapsın.
bununla ilgili youtubede veya bazı forum sitelerinde vardı araştırma yaparsan bulursun eskilerden bakmıştım youtubede kesin vardır bununla ilgili video ama
bununla ilgili youtubede veya bazı forum sitelerinde vardı araştırma yaparsan bulursun eskilerden bakmıştım youtubede kesin vardır bununla ilgili video ama
varda tam olarak ne dendiğini bilmiyorum üyelik sistemi için membership diye aratırsam anında çıkar fakat bunu nasıl aratacağımı bilmiyorum bu arada post'un altına atılan alakasız yorumlara biri baksın yemin ediyorum raporlamaktan sıkıldım bunlar yapmaktan sıkılmadı.
Veri tabanına extra bir kis8m ekliyebilirsin mesela kaydolurken ad soyad gmail yazıyorsa orda yazmayan sadece senin görebildiğin bir bölüm ekle öğretmen gibi değerini 1 yap eğer o kişi giriş yaptığında video yükleme yerindeki buton aktif olsun if ler ile gelen değeri okursun eğer 1 ise video yukleme aktif olur değilse yükleyemez kod olarak istiyorsan müsait oldügumda atayım