Arkadaşlar uzun süredir bilgisayar arıyorum şu anda kullandığım bilgisayar neredeyse 10 yıllık o yüzden en az 3 senelik bilgisayar arıyorum. Çok pahalı olmasın en fazla 5000 tl olsun. Bir de eğer çok şey istemiyorsam son kez içinde rtx 2060 olabilir mi böyle lol , cs falan oynarken kasmayacak bilgisayar arıyorum. Bulabilenler bana discord'dan yazabilir mi? İsmim : Saveg#4492
Birisi 5000 tl iyi bilgisayar alamazsın demiş. Doğru demiş çünki ben dolar 7 veya 6 tl iken ryzen 5 2600 + rtx 2060 8 gb ram 250 gb ssd li pc topladım yani bencede düşmesini bekle.
geçen bi tbt paylaşılmıştı dolar 1.2 iken bu zamanda pc toplanmaz gibi. şimdi hala diyosunuz bu zamanda alınmaz bekle dolar düşsün, sizcede komik değil mi
dostum dolar düşecek diye kendini kandırma sen bekledikçe dolar artacak ne kadar erken alırsan okadar iyi tavsiyem bu yönde.
5k ya 2. el temiz i5 4590 bulursun veya i7 4790 artı olarak 8gb ram 2666 mhz ddr 4 anakart ve rx 570 veya 580 bulursun bunlarla da piyasa da ki çoğu oyunu oynarsın hemde yeni çıkan ağır oyunlardan
Dolar ve euronun düşmesini enfazla 1-2tl bekle daha fazla imkanı yok bu 2-3 yıl içinde düşmesinin daha bile artar şuan alıcaksan kendine git 10K ya güzel bir pc topla şuan iyi zamanları bile