Onaylı Üye
570 ile 580 arasında bir fark varmı bide bu alacağım ekran kartında minimum bit kaç olmalı ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buna bakabilirsin hafif darboğaz olabilir ama o kadar da olmaz. Yok ben tam istiyorum dersen,
Rx 570 öneririm
570 ile 580 arasında bir fark varmı bide bu alacağım ekran kartında minimum bit kaç olmalı ?
hocam rx570 8gb al benim önerimAlacağın bitten ziyade işlemcin 2200g olduğu için ona göre bir ekran kartı alman lazım öbür türlü darboğaz yaşarsın acı çektirir.
Marka olarak ne önerirsin ?İşlemcin 2200g olduğu için ona göre bir ekran kartı alman lazım öbür türlü darboğaz yaşarsın acı çektirir.
iyi değil 2200g nasıl rx 6600'ı beslesinarkadaşın dediğin iyi bence
Sapphire ve MSIMarka olarak ne önerirsin
fiyatıda uygunarkadaşın dediğin iyi bence
Darbogazin alasını yapar rx590'laBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu al bence kaçırma acayip ucuz ha alırım biraz daha yüksek fiyatlı bişi rx590 işini görür ama bulabilr misin emin değilim
Bide 1650 nin fiyatına bak 2 katı fiyat performas istiyorsan da amd tercihin olsun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu al bence kaçırma acayip ucuz ha alırım biraz daha yüksek fiyatlı bişi rx590 işini görür ama bulabilr misin emin değilim
yani işlemci şuan 2500 civarı sıfır fiyatı onu alsam ekran kartı en az yeni yıla ertelenir o zamanda zamlar gelir gibi geliyor 2 ay varken alayım diyorum ryzen 5 ile rx580 iyi olacakmı ki ?4-6 bin arası bütcen var ise git kendine işlemci al 3600 falan yükselt işlemcini diğerini at çöpe sonra al kendine güzel bir ekran kartı rx 6600 veya 2060 kafan rahat olsun
buna uygun alabileceğim işlemci ne olacaktır amd olarak ? varmı tavsiyenİşemcini sat RX 6600 ve yanına besleyebilecek güzel bir işlemci al. Bu durumda elindeki paranın yarısından azıyla RX 570 alabilirsin. O da seni tatmin etmez. Alabileceğin en iyi F/P ekran kartı RX 6600.
yani en kötü 5600 g alırsın anakart yükseltirsin seneye bırakırsın ekran kartını öbür türlü sadece fps oyunları oynarsın csgo valorant lol gibi başka tarz oyunlarda fps kaldırmaz bu saydığım oyunları da medium da oynarsınyani işlemci şuan 2500 civarı sıfır fiyatı onu alsam ekran kartı en az yeni yıla ertelenir o zamanda zamlar gelir gibi geliyor 2 ay varken alayım diyorum ryzen 5 ile rx580 iyi olacakmı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?