Onaylı Üye
BuğraBey' Alıntı:Uyku sorunu olanlar da bu kadar değil adam saat 12.00 da yatcak 3 video toplam 9 saat izlicek sabah oldu uyusa nolur uyumasa nolur haksızmıyım
Fufuker' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Uyku sorunu olanlar da bu kadar değil adam saat 12.00 da yatcak 3 video toplam 9 saat izlicek sabah oldu uyusa nolur uyumasa nolur haksızmıyım
Hiç öyle değil kardeşim 48 saattir uyumadım uyumak istiyorum fakat uyuyamıyorum 48 saat uyumadıgım halde. Kafayı yıyecem
BuğraBey' Alıntı:Fufuker' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Uyku sorunu olanlar da bu kadar değil adam saat 12.00 da yatcak 3 video toplam 9 saat izlicek sabah oldu uyusa nolur uyumasa nolur haksızmıyım
Hiç öyle değil kardeşim 48 saattir uyumadım uyumak istiyorum fakat uyuyamıyorum 48 saat uyumadıgım halde. Kafayı yıyecem
Sorun çözümü bende hemen yazım
Videoyu İzlemeden Önce Kafa Yapcaksın Camı Aççaksın Alacaksın Eline Tableti veya Telefonu Açacaksın videoyu izle mışıl mışıl yatarsın pc başında olmuyor o işler
Videolar Uzadı Ve 2 Tane Daha Eklendi
Kro Adam: Denendi Çalışıyor
Fufuker Benzeri İnsanlar: Denendi Çalışıyor
Ben: Denemedim O Kadar Boş Değilim Direk Yatarım
İzlerken kafan başka bir yerde olmasın odaklan yani başka şeyler düşünme anladın sen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ClavoR' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Fufuker' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Uyku sorunu olanlar da bu kadar değil adam saat 12.00 da yatcak 3 video toplam 9 saat izlicek sabah oldu uyusa nolur uyumasa nolur haksızmıyım
Videoyu İzlemeden Önce Kafa Yapcaksın Camı Aççaksın Alacaksın Eline Tableti veya Telefonu Açacaksın videoyu izle mışıl mışıl yatarsın pc başında olmuyor o işler
İzlerken kafan başka bir yerde olmasın odaklan yani başka şeyler düşünme anladın sen
Hay seini ben tahhhh Buğraa akşam akşamm
MertReizYt' Alıntı:KORKTUM LAN ONEYDİ OLE
MertReizYt' Alıntı:REP KÖPEĞİN OLSUN AMA YARIN
BuğraBey' Alıntı:Fufuker' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:Uyku sorunu olanlar da bu kadar değil adam saat 12.00 da yatcak 3 video toplam 9 saat izlicek sabah oldu uyusa nolur uyumasa nolur haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?