cmden bağlanmak yerine uygulamadan bağlanMerhabalar, uzak masaüstüme bağlandım ve gerekli işlemleri yaptım ve geri açtığımda sıfır bir şekilde geldi. Ne yapmam gerekıyor bunun ıcın?
Ekli dosyayı görüntüle 78286
Uygun bir şekilde tmux ile belli şeyleri hallettim fakat kapatıp acınca ekran bu şekilde geldi:
Ekli dosyayı görüntüle 78287
Böyle kaldı ayarlarımın sıfırlanmaması ve sureklı acık kalması ıcın ne yapmam gerekıyor?
hangı uygulama ocmden bağlanmak yerine uygulamadan bağlan
birden fazla sh çalıştırdım tmux yardımıyla ve suan calısır durumdalar fakat kapatamıyorumBi ara çok iligliydim backtrack vs ama sorandan bıkratım. Sorununu anlayamadım tam olarak
putty ile giriş yapıyorum komut satırından 3-4 tane sh uygulama calıstrdım tabi öncesinde winscp ile dosyalarımı aktardım ubuntuya ama sonra kapatmam gerekıyor ve nasıl kapatırım bilmiyorumLive modunu kullanıyorsan veriler kaydedilmez. persistence desteğini kurarsan kaydedilir.
şu videodan yardım alabilirsin:
bana aıt degıl sunucu satın aldım daha kolay ve pratik yolu yokmuAyarlar Güç seçenekleri Yükesk Performans. Bu Senin Sorununu Çözücektir.
sorunum güç ayarı vs degıl suan calısır durumdalar fakat putty ile komut yardımı ile önplana cekme sansım yokmu suan arkaplanda cok rahat calısıyorlar.Kanka bi güç ayarı vardı pc de güç tuşuna bastığın anda kaldığı yerden devam ediyordu onu bi araştır saygılar <3
sunucu satın aldım kendım acmadım ubuntuyuvirtual box da kaydetme seçeneği var kapatırken ona bas kaldığon yerden olduğu gibi devam edersin
direk baglanmıyor onun ıcın sanırsam xrdp kurmam gerek ve onunlada ugrasıyorum sımdı olursa o sekıl denıcem tşrklerdirek kendi uygulaması uzak masaüstü bağlantısı yaz arama yerine windows un
uzak masaustu satın aldım ve lınux olarak kullanmaya calısıyorum fakat bir türlü istediğim şekilde gitmedi olaylar o yuzden forumlarda konu acıyorum sorun su tam olarak arkplanda sh lar calısıyor fakat önplana getıremıyorumlinuxu bilmiyorum hiç böyle bir hata yaşamadım yazılımla uğraşıyorum bilen varsa bana da anlasın lütfen
terminaldendirek baglanmıyor onun ıcın sanırsam xrdp kurmam gerek ve onunlada ugrasıyorum sımdı olursa o sekıl denıcem tşrkler
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-mate-dev/ppa
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-mate-dev/trusty-mate
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install ubuntu-mate-core ubuntu-mate-desktop
echo mate-session >~/.xsession
sudo service xrdp restart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?