Uzaktan Eğitimde Birşey Anlamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba bu sene 10. sınıfa geçtim ve 9. sınıf 2. dönemdeki eba tv canlı derslerinin hiçbirini anlayamadım bunu kafaya çok taktım siz anlayabildinizmi bir yandanda korkuyorum üniversite sınavı için ama canlı dersten hiç bir şey anlamıyorum izleyip izleyip ve şuan sadece 9. sınıf 1. dönem bilgim var 2. dönem 0
10. sınıf hazırlık izleyeyim dedim iyi bi başlangıç olsun dedim bundada başarılı olamadım aklıma bilgi girmedi sizce sadece yüzyüze eğitimden sorumlu olurmuyuz okullar ileride açılırsa
okulun öğretmenleri akşamları canlı yayın açıyor giriyim dedim yok ses takılıyor yok bağlantısı kopuyor öğretmenin sizde böyle sıkıntılarınız varsa anlatabilirsiniz ama 9. sınıf 2. dönemi kafaya çok taktım

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk o hepimizin ortak problemi yapcak bişey yok not alarak dinle

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Sebebi alışkanlığımızın bozulması brom senelerce sıralarda diz çürüttüğümüz için şimdi böyle eba tv olunca insanın tadı kaçıyor bilmem anlatabildim mi egzantrik bir durum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef Aynı Problem Bende De Var Bazı Dersleri Anlamıyorum Ve Tüm Konuyu Sorumlu Tutuyorlar Orasıda Ayrı Bir Konu

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim bilmediğim konular işliyorlar telafi diye bende anlamıyorum :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum çoğu kişide o problem var ben de aynı şeyi üni onlinesinde yaşadım nasıl bitirdim ben de bilmiyorum ama sana tavsiyem anlatanın ağzından çıkan çoğu şeyi not alman ve devamında kendin çalışman

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Herkesin genel problemi bu zaten, yaptıkları sistem çokta sağlıklı değil. Trolleyenler vesaire...

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dostum ebayı s.et bazı eğitim setleri var internet üzerinden sınıfın bölümün üzerinde çok uygun fiyata ders seti satan yerler var ve ya ücretsiz paylaşan sayfalar oralara göz gezdirmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
onca yıl okulda eğitim görmeye alıştık buna alışana kadar böyle oluca maalesef elinde kitaplar duruyorsa orada aç çalış ben öyle yapıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yeni 9.sınıfa geçtim hocalar 1 cümleyi yarım saatte anlatamıyor bomboş zamanımız gidiyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkezin yaşadığı problem ya o bişe anlamıyorum arkadan cs atıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum artık elimizde çok fazla imkan var. Youtubede çok güzel konu anlatan kanallar mevcut ve bu kanallardan faydalanman mümkün. Youtubeye ders-konu-sınıf şeklinde arama yaptığın takdirde karşına bir sürü kanal çıkacaktır. Buralardan faydalanmanı tavsiye ederim.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ben derse bile girmiyorum 9. sınıofa geçtim soruncada intim yok diyicem valla anlamıyorum canlı derste afedersiniz bi bok

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Brom 12.sınıf olarak sana söyeleyceğim şey 9-10da çok kasma youtubedan rehber matematik Benim Hocam gibi kaliteli(tonguç kesinlikle izleme) kanalları takip etmen yeterli olacaktır bence eba tvyle zaman harcama

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga çok zor öğretmen anlatınca dinlemezsen kızıyo falan ama bu boş

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oturup araştırmalısın EBA TV ile veya tek bir hocanın öğrettiği ile birşey öğrenemezsiniz.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim bundan 20 yıl öncesi olsa dert etmen çok normaldi. Ancak şuan teknoloji çağındayız, youtube var ve youtubede bir sürü kaliteli, ücretsiz ders anlatan hocalar mevcut onlara bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hiç bi yarar goremedim gerçi karşı karşıya iken birşey anlamıyodum ya şimdi okadar konuyu nasıl anlaşılacak bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...