Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
my friend, most people have that problem and i experienced the same thing on uni, i don't know how i ended it, but my advice to you is to write down most of the narrator's mouth and then work on your own
Sebebi alışkanlığımızın bozulması brom senelerce sıralarda diz çürüttüğümüz için şimdi böyle eba tv olunca insanın tadı kaçıyor bilmem anlatabildim mi egzantrik bir
Post automatically merged:
kanka hocalardan önemli konu başlıklarını iste youtubeden çalış
kardeşim seni çok iyi anlıyorum üni 3. sınıfım şuan bizim zamanımızda yüz yüzeydi yine okuldaki hocalardan birşey anlamazdık ben hep internetten konu dinlerdim üniversite sınavınıda öyle verdim şuan Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. sınıfta okuyorum kesinlikle yüz yüze eğitim yok diye korkma internet çok daha iyi öğretmenlerle dolu sen çalışmak istiyorsan sıkıntı yok aç Hocalara geldik Youtube sayfasını sırayla başla tyt ayt konularını dinlemeye
benimde kardeşim şuan lise 3 e geçti internetten sırf bize ders çalışıyorum havasıs vermek için ebaya giriyor zoomdan hocayı dinliyor ama bir faydası yok ben kendimden biliyorum şuan program ayarladım ona hergün konu çalışıyor internetten sanada aynısaını öneririm
Dostum tonguç gibi kanallarıda ek olarak takip edersen anlarsın uzaktan eğitim yerine tonguç falan izle uzaktan eğitimde hiçbişey anlaşılmıyor dediğin gibi
Bu ülkede herşey göstermeli Kardeşim hiçbir şey gerçek ve doğru değil maske tak diyorlar ama her şey dokunuyorlar koronavirüsü havayı ile bulaşan bir şey değil ki maske takmanın Veli suratına hapşırması veya güzel tükenmesin konuşması konuşurken herhangi mesafe olmasın diye yoksa Normalde temasla maddelerle vesaire şeyle bulaşan bir şey var senelerdir böyle Ben liseyi alsaydı okudum ama bizde isterse görmedik