Uzaktan Eğitimde Birşey Anlamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tonguç 9. sınıfta bende işe yaramıştı bir tık ama sorduğu sorular basit haberiniz olsun sınavda sorulanlarla alakasız çoğu

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İnan üniversite öğrencisiyim yakından eğitimden daha iyi anlıyorum uzaktan eğitimden hiçbir şey anlaşılmıyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Eğitim sistemi zaten kötü üstüne uzaktan eğitim geliyor interneti bilgisayarı olmayan bir sürü çocuk var bu sene ne öğreneceğiz ya.

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayar başından ne öğrenebilirsinki bence çok kötü bi durum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
my friend, most people have that problem and i experienced the same thing on uni, i don't know how i ended it, but my advice to you is to write down most of the narrator's mouth and then work on your own

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
o sorun herkeste var ve düzelmeyecek böyle devam ederse

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
valla hepimiz hiç birşey anlamadık dostum herkes isyanda maalesef idare edicez

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sebebi alışkanlığımızın bozulması brom senelerce sıralarda diz çürüttüğümüz için şimdi böyle eba tv olunca insanın tadı kaçıyor bilmem anlatabildim mi egzantrik bir
Post automatically merged:

kanka hocalardan önemli konu başlıklarını iste youtubeden çalış

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
evet ya çok sıkıntı oluyor fakat ben kendim sessiz sakince yt den bazı kanalları izleyip kitabın üstünde takip ediyorum daha iyi oluyor tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum ne yazık ki bende bu sene üniversite sınavına giricektim çalışmak zorunda kalıyorum ne ders çalışabiliyorum ne de dershaneye gidebiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim seni çok iyi anlıyorum üni 3. sınıfım şuan bizim zamanımızda yüz yüzeydi yine okuldaki hocalardan birşey anlamazdık ben hep internetten konu dinlerdim üniversite sınavınıda öyle verdim şuan Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. sınıfta okuyorum kesinlikle yüz yüze eğitim yok diye korkma internet çok daha iyi öğretmenlerle dolu sen çalışmak istiyorsan sıkıntı yok aç Hocalara geldik Youtube sayfasını sırayla başla tyt ayt konularını dinlemeye

benimde kardeşim şuan lise 3 e geçti internetten sırf bize ders çalışıyorum havasıs vermek için ebaya giriyor zoomdan hocayı dinliyor ama bir faydası yok ben kendimden biliyorum şuan program ayarladım ona hergün konu çalışıyor internetten sanada aynısaını öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum tonguç gibi kanallarıda ek olarak takip edersen anlarsın uzaktan eğitim yerine tonguç falan izle uzaktan eğitimde hiçbişey anlaşılmıyor dediğin gibi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim herkesin ortak problemi maalesef kendinde sıkça gayret etmek zorundasın normal zamanlardan geçmiyoruz azcık sabır

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Bu ülkede herşey göstermeli Kardeşim hiçbir şey gerçek ve doğru değil maske tak diyorlar ama her şey dokunuyorlar koronavirüsü havayı ile bulaşan bir şey değil ki maske takmanın Veli suratına hapşırması veya güzel tükenmesin konuşması konuşurken herhangi mesafe olmasın diye yoksa Normalde temasla maddelerle vesaire şeyle bulaşan bir şey var senelerdir böyle Ben liseyi alsaydı okudum ama bizde isterse görmedik

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uzaktan eğitimde ders anlayabilen var mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...