adam 2 yıl içerisinde 10 ms altına düşürmeyi hedefliyorYa allah aşkına az ping olsun yeter, ama fiyatta çok fazla ya, ekonomi çok kötü abi bizde isterdik 30 ms ile oynayalım.
özel fiyatlandırma yapmayacağını söyledi elon muskHocam net olarak Starlink alırdım, Elon Musk'un böyle işlere ne kadar önem verdiğini gayet iyi biliyoruz. O adam 1 GBPS ile kalmayacak daha da yükseltecektir bu hizmeti. Ayrıyetten bu hizmeti dünyanın dört bir yanına yayılması içinde birçok ülkeye özel fiyatlar yapacaktır. Kesinlikle Starlink alırdım.
bende türk telekom kullanıyorum, başka birisi bağlandığı anda kopuyor ve yerli yersiz kopmalarla birlikte 300 ms görüyorum.Ben şu an Türk telefondan memnunum fakat daha iyi hizmet ve daha az ücret olursa neden olmasın
Özel fiyatlandırma olmazsa problem olabilir fakat gelen etkileşime göre Elon bu fikrini değiştirebilir. Umarız ki öyle olurözel fiyatlandırma yapmayacağını söyledi elon musk
Post automatically merged:
bende türk telekom kullanıyorum, başka birisi bağlandığı anda kopuyor ve yerli yersiz kopmalarla birlikte 300 ms görüyorum.
ethernet ile bağlı olmama rağmen
Bende sıkıntı yoközel fiyatlandırma yapmayacağını söyledi elon musk
Post automatically merged:
bende türk telekom kullanıyorum, başka birisi bağlandığı anda kopuyor ve yerli yersiz kopmalarla birlikte 300 ms görüyorum.
ethernet ile bağlı olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?