Uzun bir ilişkim vardı 4 yıl Askerde bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşalr uzun bir ilişkim vardı 4 yıllık Askere gittim nişanlanacaktık geldiğimizde fakat askerde ayrıldım bitirdim olmadı kafamız uyuşmadı 2 saat konuşurduk 1 saate düştü sonra yarım saat derken 2-3 dakika oldu ve hissettim birşeyler sezdim olmadı bitirdim askere gidenler bilir psikolojik baskının altında kalmak nasıl birşey biraz muhabbet edelim yaralarımızı deşelim diye açıyorum bu konuyu :)
Askere gidenler yazsın sadece lütfen.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence pek fazla kafana takma bu tarz durumlar her insanın çoğu zaman başına gelebiliyor aynı şekilde benim de başıma geldiği gibi ki anlatsam belki de haline şükredersin takma kafana bu kadar : ) biri gider biri gelir daha gençsin sonuçta önünde uzun yıllar ve güzel bir gelecek var. Hayatın sana ne getireceğini hiçbir zaman bilemezsin.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Askere gitmedim fakat psikolojik baskı altındayken asla mutlu olamazsın bu durumu yaşadım özellikle lise dönemlerimde ailemin derslerle olan baskısı beni arkadaş ortamından uzak tuttu hiç mutlu olamadım o dönemler de ha dersin kötü mü oldu hayır şuan elektrik elektronik mühendisliği okumaktayım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi dışardan bakan arkadaşlar olayı farklı yorumlayabilir ama ben askere gitmeden önce sigara vs. kullanmıyodum. Askere gittiğimde sigaraya başladım. Eğer aldığın karara ve kendine güveniyosan arkasında dur. Askere giden adam olgunlaşır abi. Kim ne derse desin düşünce tarzı olarak hal ve hareket olarak daha bi ağırlaşıyo. Sanırım karakteri oturmaya başlıyo. Olayları biraz daha ciddi bi gözle bakıyo. Ben askere gitmeden önce dünyanın en troll insanıydım gidip geldikten sonra boş yapma hevesim bile kalmadı. İlginç bi şey oldu ama asker ocağı çok farklı ve bunu göz önüne alarak yorum yaparsanız sevinirim :p

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Asker sevgili istemez kızlar çünki takılamazlar dışarı çıkamazlar ve karşıdaki asker adam tezkeresini alıp geldiğinde yanına gitmeye korkarlar felan yani geçici şeyler bunlar, önünüze daha tonlarca nasip çıkacak tanımadan test etmeden ciddiye bindirmeyin.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hacı seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım sonuçta ölüm yok ucunda hayırlısı diyip geçmek en iyisi ben bunu öğrendim kafayada takma hayat kısa herkes yolunda zaten üzülen taraf biz olduk hep

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hep böyle oluyor genellikle aslında askerden geldikten sonra ilişki kurmak lazım benim düşüncem.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeş benimde bir sevgilim vardı askerlikten önce kiz her dakika benle konuşurdu yani o kadar ana bagimliydi askere gittim bana fındık fıstık yollardi ta ki annesi benimle çıktığının farkına varana kadar.annesi bundan sonra konuşmayacaksın falan demiş.kizda fazla direnmedi benden ayrıldı ama çok uzuldu ayrildigina ama ben bunun peşini bırakmam ailesini bu konuda bilgilendireceğim hayırlısıyla sonrasında söz keseceğiz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka çoğu kız böyle yapıyor bir tanıdığımında başına geldi erkekler askere gidince kızlar zavadak zavakdak akıyorlar mervelere...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Reis takma sen en iyisini yapmışsın o psikoloji başka hiç bi yerde yok

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum hiç kafaya takma
bende yıllarca derslerden ondan bundan kafayı kaldıramadım sosyal yaşama zaman ayıramıyoruz ama sosyal çevremden de ayrı kalmak istemiyorum
Biz de manita donemi çok geçirdik ama adam gibi takılabildiğim 2-3 kız çiktı onlarda harbi harbi sevdi yani
Bana hiçbir faydası olmayanı ben ne yapıyım
Seni üzen senin yanında olmayan biri varsa onu hayatindan bütünüyle sileceksin
Sana kız mı yok piyasada o kendi kaybetmiş elini sallasan elisi senin icin

İyi forumlar dostlar
:uwuwink: :uwuwink:

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bana göre çoğu kız böyledir pek kafana takma hayatını yaşa

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bana göre öncelik kariyer ve iyi bir gelecek inşa etmek olmalı. Gönül işleri sonradan da bir şekilde oluyor...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
usta hayat askerden önce ve askerden sonra olarak 2 ye ayrılıyor bence adam oluyosun gerçek anlamda ve eskiyi bırakıyosun geride gerisini geride kalanlar düşünüyorr

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Giden yerini hazırlayıp gidiyor o yüzden takılmana gerek yok seni beklemeyeni sen niye bekleyesin bunu dert etmen yerine karşına daha güzel biri çıkar onu aramaya koyul bence gidenle gidilmiyor çünkü....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...