yok broEskiden Kadıköy Rexx te manitayla yiyişmeye girilen festival filmlerinden mi moruk(Rexx bu sene kapandi
)
ZOO listeye aldım teşekkürlerNetflixde ZOO vardi hayvanlar akılanniyor ve insanlari yok etmek için birlik oluyorlar izlemelisin kesinlikle.
avengers 4 end game öneririmfantastik diziler arıyorum teen wolf , the vampires , lucifer fln izledim varmı onerisi olan
breaking bad - prison break - how i meet your mother (komedi)- supernaturalfantastik diziler arıyorum teen wolf , the vampires , lucifer fln izledim varmı onerisi olan
adam dizi yazmış film değil gereksiz yorum yazma lütfenavengers 4 end game öneririm
reis o film yalnızavengers 4 end game öneririm
Altered Carbon izleyebilirsin
breaking bad - prison break - how i meet your mother (komedi)- supernatural- homeland - black list
Post automatically merged:
Supernatural
süpernatural aldım listeye baya uzunmuş![]()
prison breakıda kesinlikle izlemelisin kesinlikle değer bide twd i sevdiyse belki riverdaleyide seversinbunu izledim efsane çok iyidi cyberpunk gibiydi
bunu izledim efsane çok iyidi cyberpunk gibiydi
+on my block(gençlik)- itaewon class(kore dizisi izlemeye değer)-paradaise pd(animasyon dizi arkadaşımla beraber izlemiştim keyifli zaman geçirmek için birebir)-i am not okay with this-the end of the fucking wordprison breakıda kesinlikle izlemelisin kesinlikle değer bide twd i sevdiyse belki riverdaleyide seversin