hocam peki bunu satmayı düşünüyormusunuz veya satabileceğiniz bir şey mi pek bilgilisi değilim ama merak ettim
External internal farkı nedirExternal halini zaten satıyordum
https://memoryhackers.org/konular/m...at-0-ban-rate-aimbot-esp-2d-radar-more.293968
Sadece internal için injector yapmaya çalışıyordum 2 3 haftadır. Externalde injectore gerek duyulmadığı için satışta.
external oyuna distan mudahale ediyorsun, internalda oyuna hileyi inject edip oyundan mudahale ediyorsun (yanlisim varsa duzeltin)External internal farkı nedir
Evet kernel anticheat, usermode olsa bu kadar zorlanmazdım@marfix ac'yi bilmiyorum ama kernel mi? bahsettiğin method oldukça kullanılan işe yarar bir method,denuvo vs varsa oyunda IAT redirect daha basit oluyor.
module extend yapabilen bir mapper hatırlıyorum sanki illaki görmüşsündür. bu tarz oyunlardaki ac'ler sürekli patch getirip güncel methodlarını fixlemiyor o açıdan kolay.
vgk & eac ikisindede mevcut bu aradaEvet kernel anticheat, usermode olsa bu kadar zorlanmazdım2 3 hafta kafayı yedirtti nasıl allocate memory yapıcam diye. Benim kullandığım yöntemde module extend zaten. ZwVirtualAllocate yi blockluyorlar zaten PAGE_EXECUTE_READWRITE allocate edemiyorsun. İşin ilginç yani böyle bir koruma EAC de ve Vanguardda yokken bunlarda var.
Vanguardda ZwVirtualAllocate çalışıyor bu arada fakat sonradan flaglanıp banlanırsan onu bilemem. EAC dede mitigation flag yok.vgk & eac ikisindede mevcut bu arada
eac pasif trace tutuyor,
vgk engelliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?