sen muhteşem bi detaysınLol'ün açık beta sunucu olarak bildiğimiz (PBE) sunucusuna,
10.10 yaması ile birlikte Urf modu geldi.
Üstelik şampiyonları otomatik vermiyor kendiniz seçiyorsunuz yani rastgele değil...
TR ve diğer serverlere 10.10 yaması ile Urf modunun eklenip eklenmeyeceği henüz belli değil.
Ekli dosyayı görüntüle 40775
PBE hesabınızdaki isimlerinizi paylaşın beraber Urf oynayalım ne dersiniz?
PBE hesabı nasıl alınır ?
Lol hesabınızın herhangi bir cezası olmaması, takdir seviyenizin 3 ve üstü olması şartıyla aşağıdaki linkten PBE hesabınızı oluşturabilirsiniz.
>>Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<<<
**PBE hesabı oluşturduğunuzda normal hesabınıza bir şey olmayacak TR de kalmaya devam edecektir.
PBE sunucusunu nereden indirebilirim ?
PBE sunucusunun dosyaları farklı olduğu için sıfırdan farklı bir kurulum yapmanız gerekiyor aşağıdaki linkten indirip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
>Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<
teşekkürler dostum en kısa zamanda PBE hesabı açıp deneyeceğim lol ün en sevdiğim mod urf moduLol'ün açık beta sunucu olarak bildiğimiz (PBE) sunucusuna,
10.10 yaması ile birlikte Urf modu geldi.
Üstelik şampiyonları otomatik vermiyor kendiniz seçiyorsunuz yani rastgele değil...
TR ve diğer serverlere 10.10 yaması ile Urf modunun eklenip eklenmeyeceği henüz belli değil.
Ekli dosyayı görüntüle 40775
PBE hesabınızdaki isimlerinizi paylaşın beraber Urf oynayalım ne dersiniz?
PBE hesabı nasıl alınır ?
Lol hesabınızın herhangi bir cezası olmaması, takdir seviyenizin 3 ve üstü olması şartıyla aşağıdaki linkten PBE hesabınızı oluşturabilirsiniz.
>>Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<<<
**PBE hesabı oluşturduğunuzda normal hesabınıza bir şey olmayacak TR de kalmaya devam edecektir.
PBE sunucusunu nereden indirebilirim ?
PBE sunucusunun dosyaları farklı olduğu için sıfırdan farklı bir kurulum yapmanız gerekiyor aşağıdaki linkten indirip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
>Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<
nasıl oldu ban mı yedin?2 maçta PBE hesabımı kaybettim
hayır dostum pbe sunucusu yamaları önceden geliyor yani biz şu an 10.9 kullanıyoruz ama pbe 10.10 yamasındauf fena olcak script ile pbe de açamıyo muyuz ya
bize 10.10 ne zaman gelir ?hayır dostum pbe sunucusu yamaları önceden geliyor yani biz şu an 10.9 kullanıyoruz ama pbe 10.10 yamasında
2 haftada bir yeni yama geliyor 10.9 geleli 6 gün oldubize 10.10 ne zaman gelir ?
1 ayı vardır kankabize 10.10 ne zaman gelir ?
açamıyoruz ve sanırım hiç açamayız (eğer PBE ye özel bir script geliştirilene kadar)uf fena olcak script ile pbe de açamıyo muyuz ya
2 hafta sonra flnbize 10.10 ne zaman gelir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?