V.b Bilen Arkadaşlar Dalın İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleykum Beyler bir sorum olucak örnek veriyorum call of duty 1 mesela diyelim ki oynuyorum bu oyunun Esp hilesini yapmak istiyorum nasıl yapa bilirim bu konu ile hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yaza bilirlermi sonuçta hepimiz beşeriz illa ki yapabiliriz sadece mantık gerekli bide can veya mermiyi kodlaya biliyorum onda sıkıntı yaşamıyorum esp'yi nasıl yapa bilirim tw bağlanıp bir arkadaşta yapa bilir veya sosyal medya üzerinden yardımcıda olabilir teşekkür ederim şimdiden Vesselam.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hile yapman kolay ama her oyunun bir pointer ve offestini çıkarman lazım yada o oyunda koruma varsa kırmalısın yoksa ban yersin

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şuan mobilim ve yoğunum kısaca şöyle bahsedeyim yabancı makaklelerde bu mevcut Cheat Engine ile bulunuyor diye biliyorum.
Hocam cheat engine ile bulunuyor sanırımlarla olmaz ki bende cheat engine ile buluyorum zaten can mermi pointer falan ama esp hiç yapmadığım için bilmiyorum bu yüzden sormak istedim zaten

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Guidedhacking diye bir yt kanali var oradan bakabilirisn

Üye
7 HİZMET YILI
Esp Yi Bilmiyorum Ama Diğerlerini Cheat Engine İle Yapabilirsin Bide Kalıcı Poınter Bul Bence Hep Aramakla Ugrasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...