Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Teşekkür ederim. Aksaklığı çözdüm umarım gözümden kaçtığı farklı bir aksaklık yoktur.Gerçekten emek verdiğin belli. Aksaklığı tez zamanda hallet bizi heyecanlandırma coderim benim muah
Teşekkür ederim yorumun için. Ban riski olmaz diye düşünüyorum. Çünkü hiç bir şekilde oynanışı etkilemiyor. Ama Kostüm takviyesine aynı şeyi söyleyemem çünkü bedava takviye açılıyor. Bu sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.Beğendim kardeşim ama ban riski konusunda tereddütteyim bende. Eğer kesin bir bilgi çıkarsa kullanmaya başlayabilirim.
Profiline ayrı fav xd
Ben kostüm takviyesi için wadbot kullanıyorum ayrıca içinde kite makrosu da var. onu ekleme şansın var mı?Teşekkür ederim yorumun için. Ban riski olmaz diye düşünüyorum. Çünkü hiç bir şekilde oynanışı etkilemiyor. Ama Kostüm takviyesine aynı şeyi söyleyemem çünkü bedava takviye açılıyor. Bu sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.
Kite macrosunu daha önce duymamıştım. Bakacağım yapabilirsem eklerim projeye. Önerin için sağol.Ben kostüm takviyesi için wadbot kullanıyorum ayrıca içinde kite makrosu da var. onu ekleme şansın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?