Programı ilk başta veriyi çekene kadar kendini yeniden yükleyecek şekilde tasarladım. Bu sorun kendiliğinden geçmesi lazım. Geçmezse programı kapatıp tekrar açmayı dene.eline emeğine sağlık kardeşim <3
Post automatically merged:
dostum programı açıyorum ama oluyor ve beyaz olup olup duruyor nedeni nedirEkli dosyayı görüntüle 55678ekran böyle oluyor ve beyaz olup olup duruyor nedeni nedir
Hocam öncellikle teşekkürler paylaşım için,elinize sağlık.Arkadaşta oluşan sorundan bendede mevcut ne menüler arası geçiş yapabiliyorum nede herhangi bir şeye tıklayabiliyorum beyaz ekran gelip gidiyor yaklaşık 20 dakikadır bekliyorum,hala aynı.Bir çok kez kapatıp açtım (yönetici olarakta).Programı ilk başta veriyi çekene kadar kendini yeniden yükleyecek şekilde tasarladım. Bu sorun kendiliğinden geçmesi lazım. Geçmezse programı kapatıp tekrar açmayı dene.
Discord dan ekran paylaşarak hatayı gösterebilir misin? Tortudereli#1382Hocam öncellikle teşekkürler paylaşım için,elinize sağlık.Arkadaşta oluşan sorundan bendede mevcut ne menüler arası geçiş yapabiliyorum nede herhangi bir şeye tıklayabiliyorum beyaz ekran gelip gidiyor yaklaşık 20 dakikadır bekliyorum,hala aynı.Bir çok kez kapatıp açtım (yönetici olarakta).
Nasıl bir sorun ekran görüntüsü atar mısın?denedim maalesef çalışıyor yazılar yanıp sonuyor tepkı vermıyor hiçbirşey
slasedat adlı arkadaşla aynı problemi yaşıyorum hata verimiyor sadece lol nickim + şampıyon puanları vs yanıp sonuyor 5 sn de bir bu problemden dolayıda hiçbirşeye tıklayamıyorum ,sayfa 3 de arkadaş aynı hatayı paylaşmışNasıl bir sorun ekran görüntüsü atar mısın?
Konuda notlar bölümünde yazdığım şeyi denedin mi? Profil arka plan resmini değiştirip tekrar dener misin? Sorun çözülse bile beni bilgilendirirsen iyi olur.slasedat adlı arkadaşla aynı problemi yaşıyorum hata verimiyor sadece lol nickim + şampıyon puanları vs yanıp sonuyor 5 sn de bir bu problemden dolayıda hiçbirşeye tıklayamıyorum ,sayfa 3 de arkadaş aynı hatayı paylaşmış
hocam saolsun olduKonuda notlar bölümünde yazdığım şeyi denedin mi? Profil arka plan resmini değiştirip tekrar dener misin? Sorun çözülse bile beni bilgilendirirsen iyi olur.
maybe in the futureThere is a chance that there will be an English language version?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?