- Konuyu başlatan
-
Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
LoL açıldığında otomatik olarak açılması gerekir. LoL varsayılan konuma mı kurulu (C:\Riot Games\League of Legends)? LoL'ü bir yerden başka yere mi taşıdın (Örneğin C diskinden D'ye atmak gibi)?LoL bekleniyor ekranını geçemiyorum
Lol D'de kurulu da. Senin programıda kurulu olduğu yere mi atmamız gerekiyordu ^^LoL açıldığında otomatik olarak açılması gerekir. LoL varsayılan konuma mı kurulu (C:\Riot Games\League of Legends)? LoL'ü bir yerden başka yere mi taşıdın (Örneğin C diskinden D'ye atmak gibi)?
Önceden C diskinde miydi, Sonradan mı D diskine attın? Oyunun setup'ını indirip oyunun üstüne bir daha kurarak dene. İşletim sistemin nedir? 64 bit mi 32 bit mi?Lol D'de kurulu da. Senin programıda kurulu olduğu yere mi atmamız gerekiyordu ^^
Sorun nedir? Profil sayfası sürekli yenileniyor mu? LoL'den profil arka plan resmini değiştirip tekrar dene.Bir acc'umda kullanabiliyorum diğerinde kullanamıyorum,neden olabilir?
özür dileyerek söyluyorum oyun direk masaüstünde kuruluymuş. windows 10 64 bit kurulu dediğini deneyeceğimÖnceden C diskinde miydi, Sonradan mı D diskine attın? Oyunun setup'ını indirip oyunun üstüne bir daha kurarak dene. İşletim sistemin nedir? 64 bit mi 32 bit mi?
Profil arka planını değiştirdiğimde sorun düzeldi,teşekkür ederim.Sorun nedir? Profil sayfası sürekli yenileniyor mu? LoL'den profil arka plan resmini değiştirip tekrar dene.
Ben dediğim gibi daha yeniyim ve yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. Projeyi yaparken çoklu dil desteği için bir altyapı yapmadım. Çoklu dil eklemek vaktimi alacak. Yakın zamanda başlayabilirim ama.İngilizce eklerseniz harika olacak
Hocam sağolun başardım biraz beklemeyle birde ekrana bir kaç kere tıklayınca olduMerhaba League Of Legends bekleniyor yazsısını geçemiyorum lolü daha önce bir kaç kere silip yükledim (D ye kurulu) o yüzden olabilir mi?
yes but it will take time@Devrim Başlıyor! Başka dillere çeviri yapmayı düşünüyor musunuz? ingilizce gibi?
Evet, değiştirmediğin sürece kalıcıdır.Gerçekten emek vermişsin helal olsun valla güzel özellikler de var işe yarayan en çok siyah pp yi kullanıcam ama kalıcı oluyor mu siyah pp bilgilendirebilir misin beni ?
Çok sağol gerçekten adamsın <3 devamını bekliyoruz böyle yararlı şeylerin eline sağlıkEvet, değiştirmediğin sürece kalıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?