Dostum durum nedir ban yedinmi ?BAN RISK : 20 MAÇ Oynadım Ban yemedim O yüzden Kullanırsanız Sizin Riskiniz
EĞER HİLE ÇALIŞMIYORSA : Valoranttaki ayarlardan (Beta) Saf Girdi Süresini kapatın
Öncelikle Valorant için tasarlanan AHK Triggerbotlar'ın hepsinin çok düzgün çalışmadığını gördüm AutoHotkeyden kod yazmayı biliyorum tabiki bu yüzden neden daha iyisini yapmayayım dedim
Öncelikle Bu Linkten Auto Hotkeyi Kuruyorsunuz:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TriggerUltimateMemoryHackers.ahk yi yönetici olarak açıp Oyuna girin hile'nin çalışması için Klavyenizdeki F1 tuşuna basmanız yeterlidir ses duyacaksınızdır bu demektir ki hile aktif oldu demektir
Valorantta genele girip Renk Körlüğünü Mor yapmalısınz
ve Triggerbotun tuşu Alt isterseniz Ahk dosyasından bu tuşu editleyip değiştirebilirsiniz
Ayarları Ahk Dosyasına Sağ Tıklayıp Edit Script e basarak Değiştirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ayarlayabilirsin editlenebilir bi hile yaptım ayarlarını kendin yapabilirsinneden anlık olarak ateş etmiyo
öyle bi olay yok :d 40 maçtır oynuyorum ban yemedim halaAHK zaten dt bu hile her zaman ban atar.
hayır main çarda kullanıyorum ama sanırsam kendime özel bir tane yapmam gerekecekDostum durum nedir ban yedinmi ?
tabi ki var dt olduğunda söylerim yani konuyu güncellerimdt olma ihtimali var mı
yemedim hala plat 2 elo main çarDostum durum nedir ban yedinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?