Is it undecteable?DUYURU: HAFTAYA CUMA V3 OLARAK GÜNCELLEYECEĞİM VE CONFIG OLARAK İYİLEŞTİRDİM
DUVARIN TAM DİBİNE
CROSS KOYMASSANIZ BAN YİYECEĞİNİZİ DÜŞÜNMÜYORUM AŞIRI KESKİN CROSS KOYMAYIN
BAN RISK : 70 den fazla MAÇ Oynadım Ban yemedim O yüzden Kullanırsanız Sizin Riskiniz
EĞER HİLE ÇALIŞMIYORSA : Valoranttaki ayarlardan (Beta) Saf Girdi Süresini kapatın
Öncelikle Valorant için tasarlanan AHK Triggerbotlar'ın hepsinin çok düzgün çalışmadığını gördüm AutoHotkeyden kod yazmayı biliyorum tabiki bu yüzden neden daha iyisini yapmayayım dedim
Öncelikle Bu Linkten Auto Hotkeyi Kuruyorsunuz:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TriggerUltimateMemoryHackers.ahk yi yönetici olarak açıp Oyuna girin hile'nin çalışması için Klavyenizdeki F1 tuşuna basmanız yeterlidir ses duyacaksınızdır bu demektir ki hile aktif oldu demektir
Valorantta genele girip Renk Körlüğünü Mor yapmalısınz
ve Triggerbotun tuşu Alt isterseniz Ahk dosyasından bu tuşu editleyip değiştirebilirsiniz
Ayarları Ahk Dosyasına Sağ Tıklayıp Edit Script e basarak Değiştirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
can you send a feedback for this CheatI liked it, I'll test it
kral açıklamaya yazdım çok keskin cross koymayın diyeDirek anlaşılır bence başkası tarafından Macro olduğun bende kullanıyorum ama kendim phyton dilinden yazdım.
yeni config ne zaman kıralcan you send a feedback for this Cheat
Post automatically merged:
kral açıklamaya yazdım çok keskin cross koymayın diye
kullanmadan öğrenemessin kral yorumlarda 2 kişi ban yemiş sadece ve ben 70 mactır oynuyorum ban yemedim hala1-2 el sonra hızlıca ban yerseniz hızlı tespit ediliyor
edit script Hold Key to change to LShift and donehow do i change alt to shift?
tek sorun main çarımda oynamam ve böyle bir olay yoktur hocammeın hespta oynarsan ban yer ama yan hespata oynarsan dıger hesaplar ban yemez oynadıgın meın hesapta yersın
I just need to hold the Alt button to focus on the person and swing it. I don't quite understand how to use itedit script Hold Key to change to LShift and done
Post automatically merged:
tek sorun main çarımda oynamam ve böyle bir olay yoktur hocam
yep wait for thiswait to update :3
can you test V3 and give a feedbackI liked it, I'll test it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?