- Konuyu başlatan
-
maybe auto translating website English from Website feature but thanksNice one.
Could u guys also translate the thread to english?
Kod:If you don't place a crosshair at the bottom of the wall, I don't think you will get banned. Don't place an overly sharp crosshair. Ban risk: I have played 20 matches and have not been banned. So if you use it, it's your own risk. IF THE CHEAT IS NOT WORKING: Turn off the Secure Boot Time setting in the settings (Beta) in Valorant. Firstly, I saw that not all AHK Triggerbots designed for Valorant work smoothly. Of course, I know how to code with AutoHotkey, so I thought why not make a better one. Firstly, you install Auto Hotkey from this link: Open "TriggerUltimateMemoryHackers.ahk" as an administrator and enter the game. Press the F1 key on your keyboard for the cheat to work. You will hear a sound, which means that the cheat has been activated. You must change the Color Blindness to Purple in Valorant settings. If you prefer, you can edit and change the triggerbot key from the Ahk file. You can change the settings by right-clicking on the Ahk file and selecting Edit Script. CLICK TO DOWNLOAD
Denedim çalışıyor 2 maç attım bi sıkıntısını göremedim eline sağlık.DUVARIN TAM DİBİNE CROSS KOYMASSANIZ BAN YİYECEĞİNİZİ DÜŞÜNMÜYORUM AŞIRI KESKİN CROSS KOYMAYIN
BAN RISK : 20 MAÇ Oynadım Ban yemedim O yüzden Kullanırsanız Sizin Riskiniz
EĞER HİLE ÇALIŞMIYORSA : Valoranttaki ayarlardan (Beta) Saf Girdi Süresini kapatın
Öncelikle Valorant için tasarlanan AHK Triggerbotlar'ın hepsinin çok düzgün çalışmadığını gördüm AutoHotkeyden kod yazmayı biliyorum tabiki bu yüzden neden daha iyisini yapmayayım dedim
Öncelikle Bu Linkten Auto Hotkeyi Kuruyorsunuz:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TriggerUltimateMemoryHackers.ahk yi yönetici olarak açıp Oyuna girin hile'nin çalışması için Klavyenizdeki F1 tuşuna basmanız yeterlidir ses duyacaksınızdır bu demektir ki hile aktif oldu demektir
Valorantta genele girip Renk Körlüğünü Mor yapmalısınz
ve Triggerbotun tuşu Alt isterseniz Ahk dosyasından bu tuşu editleyip değiştirebilirsiniz
Ayarları Ahk Dosyasına Sağ Tıklayıp Edit Script e basarak Değiştirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
is it fully test?DUVARIN TAM DİBİNE CROSS KOYMASSANIZ BAN YİYECEĞİNİZİ DÜŞÜNMÜYORUM AŞIRI KESKİN CROSS KOYMAYIN
BAN RISK : 20 MAÇ Oynadım Ban yemedim O yüzden Kullanırsanız Sizin Riskiniz
EĞER HİLE ÇALIŞMIYORSA : Valoranttaki ayarlardan (Beta) Saf Girdi Süresini kapatın
Öncelikle Valorant için tasarlanan AHK Triggerbotlar'ın hepsinin çok düzgün çalışmadığını gördüm AutoHotkeyden kod yazmayı biliyorum tabiki bu yüzden neden daha iyisini yapmayayım dedim
Öncelikle Bu Linkten Auto Hotkeyi Kuruyorsunuz:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TriggerUltimateMemoryHackers.ahk yi yönetici olarak açıp Oyuna girin hile'nin çalışması için Klavyenizdeki F1 tuşuna basmanız yeterlidir ses duyacaksınızdır bu demektir ki hile aktif oldu demektir
Valorantta genele girip Renk Körlüğünü Mor yapmalısınz
ve Triggerbotun tuşu Alt isterseniz Ahk dosyasından bu tuşu editleyip değiştirebilirsiniz
Ayarları Ahk Dosyasına Sağ Tıklayıp Edit Script e basarak Değiştirebilirsiniz
yepis it fully test?
renk körlük modunu mor yapolmuyor reyiz denedim f1 basıyorum ses çıkıyor ama
alt basınca sıkmıyor hiç bişey etki etmiyor
Eyvallah sağolasın vallaValodan ban yersen HWID yiyorsun ama LOL hesabına birşey olmuyor emin olabilirsin
Bi de hilelere eklenenlerde üyelik sınırlaması olmasa fena olmayacak gibiknk alınma ama bu ban yedirir aslında adminler onaylayıp hilelere ekleseler fena olmazdı hemde daha fazla güvenirdik
Zaten öyle beta saf girdi kapalırenk körlük modunu mor yap
brom vallahi bak bilmeden konuşuyorsunuz bu hileyle 60 a yakın maç attım hala banlanmadım Güncel Rankım Plat:2knk alınma ama bu ban yedirir aslında adminler onaylayıp hilelere ekleseler fena olmazdı hemde daha fazla güvenirdik
HWID Ban atıyor hocam ama benim hile şu an undt olduğu için ban atmıyor kullanabilirsinban yeme riski için soruyorum vanguard direkt bilgiseyara mı atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?