Kanıtlı bir şekilde ticket atman lazımda zor gibi duruyor.Arkadaşlar zamanında benim hesabımı skin siteleri çaldı sonrasında ben hesabı alana kadar hile açmışlar VAC ban yedim bunu kaldırmanın yolu falan yok mu
Hocam 809 gün önce yedim uğraştım açmak için açamayınca saldım şimdi merakımdan soruyorum eskiden olsa yapabilirmiydim diyeKanıtlı bir şekilde ticket atman lazımda zor gibi duruyor.
Maalesef yok ticket atsan bile valve bakmaz diye düşünüyorum.Arkadaşlar zamanında benim hesabımı skin siteleri çaldı sonrasında ben hesabı alana kadar hile açmışlar VAC ban yedim bunu kaldırmanın yolu falan yok mu
Anladım hocam teşekkürlerÜzgünüm arkadaşım. ama abluka kalıcı ve tartışılmaz. kurtarmanın bir yolu yok
kanka vac banlar haksız yersen 3 ay içinde geri donuş atılıyorArkadaşlar zamanında benim hesabımı skin siteleri çaldı sonrasında ben hesabı alana kadar hile açmışlar VAC ban yedim bunu kaldırmanın yolu falan yok mu
809 gün falan geçti knk gelmez daha herhalde 3 ay doldu dakanka vac banlar haksız yersen 3 ay içinde geri donuş atılıyor