VAC Bypass I 2.5.2020 Güncel I

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kralsın inşallah virüs felan değildir dostum aradığım di tskler

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
İçindeki dll nin sourcesi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Ki kendisi artık çalışmayan fixli bir methoddur. Kullansanız bile bir işe yaramayacak hadi çalıştığını farz edelim overwatch, VAC.NET gibi serversided sistemlerden de korumayacak / koruyamayacaktır. Hileyi VAC bypass a gerek duymadan undetected yapmak bebeğin elinden lolipop almak kadar kolaydır. Sadece injectore verilen emek için eline sağlık diyeceğim. Eline sağlık...

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Abi komple tarattirin virüs programı ve temizleme programina

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ok so good but bypass for ??
type anti cheat?
Not for anti cheat
Post automatically merged:

Trojandır sakın indirmeyin arkadaşlar admini bekleyin!
Trojan değil tüm hilelerde bulunuyor ama sen bilirsin

İçindeki dll nin sourcesi
.

Ki kendisi artık çalışmayan fixli bir methoddur. Kullansanız bile bir işe yaramayacak hadi çalıştığını farz edelim overwatch, VAC.NET gibi serversided sistemlerden de korumayacak / koruyamayacaktır. Hileyi VAC bypass a gerek duymadan undetected yapmak bebeğin elinden lolipop almak kadar kolaydır. Sadece injectore verilen emek için eline sağlık diyeceğim. Eline sağlık...
Şey ben dün kullandım ve çalışıyor

VirusTotal eski? hayvan gibi trojen ve malware var? video,kanıt hiçbirşey yok?
Console.Title = "SUPER PRIVATE NO PASTE HvH";
Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
var sUpErPrIvaTeChEaToN_oFf = true;
while (sUpErPrIvaTeChEaToN_oFf)
Console.WriteLine("WALLHIEK & AIIMBOUT & TRIGGIER & ACTUIILLY EVERI SHIET ON DE GEIM IS ACTIEVE!");

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Not for anti cheat

Trojan değil tüm hilelerde bulunuyor ama sen bilirsin

Şey ben dün kullandım ve çalışıyor
Nasıl kullandın ve çalıştığına eminsin? Bunun neyden nasıl koruduğunu biliyor musun? Hilenin VAC bandan detect edilmemesi ve VAC Auth yememen içindi. Ki bunu çok uzun süreler test etmek gerekiyor ki vac bypass olmayan vacsız hileler de var ki şahsen benim hilem onlardan biri hala kullanıyorum ne vac hatası ne de ban aldım. Yediysem de overwatch yedim herkesin kafasına yapıştırdığım için. Bunun testi 1-2 gün kullanmayla olmaz ki ben bunu ilk çıktığında da kullanmıştım zaten. Tereciye tere satmana gerek yok yani VAC ile ne kadar içli dışlıyım bilemezsin. Profilimden konulara bak anlarsın...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nasıl kullandın ve çalıştığına eminsin? Bunun neyden nasıl koruduğunu biliyor musun? Hilenin VAC bandan detect edilmemesi ve VAC Auth yememen içindi. Ki bunu çok uzun süreler test etmek gerekiyor ki vac bypass olmayan vacsız hileler de var ki şahsen benim hilem onlardan biri hala kullanıyorum ne vac hatası ne de ban aldım. Yediysem de overwatch yedim herkesin kafasına yapıştırdığım için. Bunun testi 1-2 gün kullanmayla olmaz ki ben bunu ilk çıktığında da kullanmıştım zaten. Tereciye tere satmana gerek yok yani VAC ile ne kadar içli dışlıyım bilemezsin. Profilimden konulara bak anlarsın...
Eminin çok acayip o kadar fazla içli dışlısındır ki youtube a girip nasıl kodlama öğrenilir falan yazıyorsundur oha acayip içli dışlısın Valve Anti Cheat için 2 adet özel bypassım var fakat onları paylaşmak ne kadar akıllıca olur değil mi

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Eminin çok acayip o kadar fazla içli dışlısındır ki youtube a girip nasıl kodlama öğrenilir falan yazıyorsundur oha acayip içli dışlısın Valve Anti Cheat için 2 adet özel bypassım var fakat onları paylaşmak ne kadar akıllıca olur değil mi
:D Olm o aramayı yap bak bakalım o videoları çeken kim CSGO için. Kolpa ücretsiz sıkma neyse tartışmayacağım. Profilime bak eski nickim cylops biraz da onu araştır anlarsın :* insanlara yanlış bilgi verip heyecanlandırmaya gerek yok... VAC için bypass a da gerek yok :D asjldjashd neyse bravo kum havuzunda oynamaya dewamqeeee

Edit: Bazı refernaslar ;)
https://memoryhackers.org/konular/csgo-external-bomba-izi-kodlama.79515/https://memoryhackers.org/konular/corecheat-csgo-lsremake-external.77585/https://memoryhackers.org/konular/csgo-corechams-external.65849/https://memoryhackers.org/konular/cs-go-the-big-external-cheat-closed.57652/https://memoryhackers.org/konular/corecheat-cs-go-reborn.54654/

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
trojan h.o

zaten adam gibi açıklama yok admini bekleyin indirinler h.o

Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
eyw hocam elinize sağlık

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer sitedeki yaşın doğruysa yaşıtız kardeşim. Sen kendini bazı şeyler bildiğinle ilgili avutmaya devam et. Bu belki ben değilim ama ileride birileri seni çok ağlatıcak haberin olsun. Allah'a emanet ol ;)
kral takma böylelerini sen ya forumdaki yaşıda gerçek değildir kurduğu cümlelerden nasıl bir insan olduğu belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...