Not for anti cheatok so good but bypass for ??
type anti cheat?
Trojan değil tüm hilelerde bulunuyor ama sen bilirsinTrojandır sakın indirmeyin arkadaşlar admini bekleyin!Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şey ben dün kullandım ve çalışıyorİçindeki dll nin sourcesiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap.
Ki kendisi artık çalışmayan fixli bir methoddur. Kullansanız bile bir işe yaramayacak hadi çalıştığını farz edelim overwatch, VAC.NET gibi serversided sistemlerden de korumayacak / koruyamayacaktır. Hileyi VAC bypass a gerek duymadan undetected yapmak bebeğin elinden lolipop almak kadar kolaydır. Sadece injectore verilen emek için eline sağlık diyeceğim. Eline sağlık...
Console.Title = "SUPER PRIVATE NO PASTE HvH";VirusTotal eski? hayvan gibi trojen ve malware var? video,kanıt hiçbirşey yok?
Nasıl kullandın ve çalıştığına eminsin? Bunun neyden nasıl koruduğunu biliyor musun? Hilenin VAC bandan detect edilmemesi ve VAC Auth yememen içindi. Ki bunu çok uzun süreler test etmek gerekiyor ki vac bypass olmayan vacsız hileler de var ki şahsen benim hilem onlardan biri hala kullanıyorum ne vac hatası ne de ban aldım. Yediysem de overwatch yedim herkesin kafasına yapıştırdığım için. Bunun testi 1-2 gün kullanmayla olmaz ki ben bunu ilk çıktığında da kullanmıştım zaten. Tereciye tere satmana gerek yok yani VAC ile ne kadar içli dışlıyım bilemezsin. Profilimden konulara bak anlarsın...Not for anti cheat
Post automatically merged:
Trojan değil tüm hilelerde bulunuyor ama sen bilirsin
Post automatically merged:
Şey ben dün kullandım ve çalışıyor
Eminin çok acayip o kadar fazla içli dışlısındır ki youtube a girip nasıl kodlama öğrenilir falan yazıyorsundur oha acayip içli dışlısın Valve Anti Cheat için 2 adet özel bypassım var fakat onları paylaşmak ne kadar akıllıca olur değil miNasıl kullandın ve çalıştığına eminsin? Bunun neyden nasıl koruduğunu biliyor musun? Hilenin VAC bandan detect edilmemesi ve VAC Auth yememen içindi. Ki bunu çok uzun süreler test etmek gerekiyor ki vac bypass olmayan vacsız hileler de var ki şahsen benim hilem onlardan biri hala kullanıyorum ne vac hatası ne de ban aldım. Yediysem de overwatch yedim herkesin kafasına yapıştırdığım için. Bunun testi 1-2 gün kullanmayla olmaz ki ben bunu ilk çıktığında da kullanmıştım zaten. Tereciye tere satmana gerek yok yani VAC ile ne kadar içli dışlıyım bilemezsin. Profilimden konulara bak anlarsın...
Eminin çok acayip o kadar fazla içli dışlısındır ki youtube a girip nasıl kodlama öğrenilir falan yazıyorsundur oha acayip içli dışlısın Valve Anti Cheat için 2 adet özel bypassım var fakat onları paylaşmak ne kadar akıllıca olur değil mi
kral takma böylelerini sen ya forumdaki yaşıda gerçek değildir kurduğu cümlelerden nasıl bir insan olduğu belliEğer sitedeki yaşın doğruysa yaşıtız kardeşim. Sen kendini bazı şeyler bildiğinle ilgili avutmaya devam et. Bu belki ben değilim ama ileride birileri seni çok ağlatıcak haberin olsun. Allah'a emanet ol![]()