Ben Yeni 0'dan Hesap Açtım skin changer falan kullandım undetected her neyse bundan korkum yok bi kere sByte açıp 1 maç legit oynadım sonradan aklıma önceki vac yiyen hesabımla bu hesabın epostası aynıydı ben sonradan aklıma geldiği için seri değiştirdim pcden kaldırdım bütün hile dosyalarını steam wiper falan kullandım vac yer miyim?
şimdi ben aynı e-postadan kullanıyordum ban yiyince o hesabın e-postasını temp maillerle değiştiriyorum o aynı e-postadan yeni hesap açıyorum anlamayanlar için
ban yiyen hesap mail.mail.com gibi farz edin onu temp maille değiştiriyorum yani xasf.mail.com gibi sonra mail.mail.com la yeni hesap açıyorum bu sorun olurmu
şimdi ben aynı e-postadan kullanıyordum ban yiyince o hesabın e-postasını temp maillerle değiştiriyorum o aynı e-postadan yeni hesap açıyorum anlamayanlar için
ban yiyen hesap mail.mail.com gibi farz edin onu temp maille değiştiriyorum yani xasf.mail.com gibi sonra mail.mail.com la yeni hesap açıyorum bu sorun olurmu
Post automatically merged:
24 saat içinde 11 report yiyince otomatik ow düşüyorsun
reporta falan gerek yok dostum. ayrıca bu yalana da inanmayın. aynı eposta olunca ban yemiyor sen rahat ol. aile paylaşımı diye bir şey vardı kanka eskiden. csgo ücretsiz oldu diye kalktı. aile paylaşımıyla csgo'yu falan diğer hesapta oynayabiliyordun artık kalktı. korkmana gerek yok yani. benim steam hesabın biri vac banlıydı ama 3 hesap bağlıydı maile. hiçbir şey olmadı. hadi allaha emanet.