Benim yaptigim glow esp ile arkadas gumusten keles 2 oldu 2 aydir kullaniyor dun falan beraber girdik sikinti olmuyorBildiğim kadarıyla GlowESP ban atıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce kullandığım programdı bu, ikinci maçımın ortasında oyundan attı ve anında VAC yasaklanması verdi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi![]()
Hocam paylaş o zaman biz de faydalanalımBenim yaptigim glow esp ile arkadas gumusten keles 2 oldu 2 aydir kullaniyor dun falan beraber girdik sikinti olmuyor
tamamlandığında paylaşırım şuan diğer hilelerin nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum özellikle skin changer <3 ♥♥♥♥Hocam paylaş o zaman biz de faydalanalım![]()
5.GÜN VE ban yemedimtamamlandığında paylaşırım şuan diğer hilelerin nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum özellikle skin changer <3 ♥♥♥♥
o senin hatan ben belli etmiyorum ses kasılcak yerde çıkıp vuruyorum falan yani profesyonel şekilde kullanırsan hileyi kimse anlıyamaz kolayca owerwatchdadayı bende vac yedirmeyen hile kullanıyordum ama reporttan ban yiyoruz![]()