Vac yedirmeyen ücretsiz hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
free hile kullanmanı önermem ne olursa olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu arada içinde virüs yok kardeşim bilen bilir daha önce wolftü hileleri yapmışlığım var kimse virüs bulaştı demedi ama hilede virüs gözükür çünkü en basitinden kodların içine password ve ***** gibi değişken ekle virüs taraması bunu algılar ve virüs der . hileyi ben kaldırdım bu arada sadece o zamanlık indiren indirsin diye eğer hileyi tamamlarsam belki paylaşabilirim. şuan fps düşmesi gibi performans ile ilgili şeylerle uğraşıyorum.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla GlowESP ban atıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce kullandığım programdı bu, ikinci maçımın ortasında oyundan attı ve anında VAC yasaklanması verdi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi :rem:

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla GlowESP ban atıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce kullandığım programdı bu, ikinci maçımın ortasında oyundan attı ve anında VAC yasaklanması verdi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi :rem:
Benim yaptigim glow esp ile arkadas gumusten keles 2 oldu 2 aydir kullaniyor dun falan beraber girdik sikinti olmuyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
tamamlandığında paylaşırım şuan diğer hilelerin nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum özellikle skin changer <3 ♥♥♥♥
5.GÜN VE ban yemedim :D dediğim gibi sen yaptıysan eline sağlık gerçekten iyi olmuş öyle çok bi fps düşmesi yaşatmıyorda ama dahada geliştirip paylaşırsan iyi olur herkes yararlanır :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dayı bende vac yedirmeyen hile kullanıyordum ama reporttan ban yiyoruz :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dayı bende vac yedirmeyen hile kullanıyordum ama reporttan ban yiyoruz :D
o senin hatan ben belli etmiyorum ses kasılcak yerde çıkıp vuruyorum falan yani profesyonel şekilde kullanırsan hileyi kimse anlıyamaz kolayca owerwatchda

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
4 kez ban yedim umrumda oldumu hayır :D oyun zaten şimdi dahada kötüleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...