eyvallah kankam cok sağol bi açayım bakayımsanırsam banın mayıs ayının 3ünde falan bitecek ama sana en iyi bilgiyi riot vericek yine ticket aç gitsin
Dostum valorantta perma ban diye bir şey yok o anakart banı öyle yada böyle kalkıyor. Sırf mesaj kasıcam diye saçma saçma bilmeden konuya mesaj yazmayın vurucam şamarı suratınıza.çgeçmiş olsun kalkmıyor diye biliyorum
verirler hocamBen ban yediğim hesabın şifresini falan hatırlamıyorum ticketı yeni açacağım valo hesabından atsam cevap verirler mi acaba?
O zaman mayısta mı indirip deneyiyim ne yapmamı tavsiye edersin3 Ay değil kesinlikle bundan emin ol.
4 Ay garanti bende 9 ocak da yedim ve kalkmamış onu öğrendim delaylı olarak tekrar ban yedim 3 ay sanarak mayıs da açılacak
mayısın 10 una kadar bekle bir kaç gün geç açabiliyorlar sonra temiz bir format ile girersinO zaman mayısta mı indirip deneyiyim ne yapmamı tavsiye edersin
şimdi fark ettim laskdflksdflkşeklşrweklşfsdlkşasdflkş 2024 ocak ayı sorry reisÖnceden 3 aydı sonra 4 aya yükselttiler, şu anda da 4 ay olması lazım.
2023 ocak ayından bu zamana kadar nasıl 4,5 ay geçmiş oluyor bu arada? 1 yıl 3 ay geçmiş üstünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?