Onaylı Üye
yeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
Öncesinde hangi hileyi kullanıyordunuz ?yeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
val 152 perma banyeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
yeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
hwid ban 3-4 ay sonra açılıryeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
oyuna girmeye çalışmazsan 3 aya kalkar bro ma girmeyi denedikçe 1 ay 1ay uzaryeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
Dostum val 4 hatası bildiğim kadarı ile kullanıcı adın ile alakalı değiştirmende fayda var küfür vs mi içeriyoryeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?
isim değişikliği yapabilirsin oyun içi nick geçersiz olabiliyor isminle alakalı bir durumyeni hesab acıyorum oyuna girdikten 30 dk sonra val4 hatası atıyo ve hesap kalıcı banlanıyo kalıcı ekran kartı banı mı yemişim bilen arkadaslar ?