Valo hilesi neden şeçkine düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yani aslında ben bencillik gibi bir ithamda bulunmadım tabi hileyi herkes kullansa da ban atcak çok az bir kesim kullansa da ban atıcak hileyi kullanıyoken ban riskini göze alarak kullanıyorsun hileyi başkalarının kullanmasından rahatsızsan ücretli hileleri deneyebilirsin
yoo ultra olunca banlatmaz onaylı üyenin kullanabilmesini istiyorsan git free hile kullan paylaşılan aynı şey olur ve bu hile ilk acıldıgında 4 5 ay ud kalmıştı fazla super uye olmadıgı ıcın ılk başlarda şuan aşırı oldugundan kritik di durumu bence ultra olmalı yani

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yani aslında ben bencillik gibi bir ithamda bulunmadım tabi hileyi herkes kullansa da ban atcak çok az bir kesim kullansa da ban atıcak hileyi kullanıyoken ban riskini göze alarak kullanıyorsun hileyi başkalarının kullanmasından rahatsızsan ücretli hileleri deneyebilirsin
Hileyi başkalarinin kullanmasindan rahatsizim demiyorum hocam sonucta bende emek verdim ve 300 e dusurdum bencilliklede alakasi yok ama siz buna bencillik diyorsaniz bencilim o zaman

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dediğin şeye saygı duyuyorum şuanda forumda onaylı üye ılanalrın %90 üye olup 2 oyunda LoL de cartta curtta hile açıyım kafasında.Onaylı üye olsun diyen arkadaşlar var kimsenin emeği değersiz değil 300 mesaj atın da seçkin olun.

Eğer davranışın saldırı gibi olduysa kusuruma bakmayın sadece demek istediğim nokta şuydu bu hile gizlenir bir bsşkası gelir çok kafa yormanın bir mantığı yok dediğin gibi hile 600 mesajdan 300 e düşmüşse bu sizin emeğinize yazık olmuş keşke olmasaymı saygılar. Her hangi bir saygısızlığı olmuşsa da kusuruma bakmayın öyle bir dsvranış içerisinde yazmadım saygılar sevgiler iyi forumlar dilerim
Hocam sizin ne demek istediginizi gayet iyi anladim ama bazi arkadaşlarimiz hala olayi kavrayamadi saygılar sevgiler iyi forumlar

visâl
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi başkalarinin kullanmasindan rahatsizim demiyorum hocam sonucta bende emek verdim ve 300 e dusurdum bencilliklede alakasi yok ama siz buna bencillik diyorsaniz bencilim o zaman
Senin soruna bir lafım yok gayet açıkça fikrini belirtmişsin bencil de diyemem ki ne haddime emeğin bu sonuçta <3

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yoo ultra olunca banlatmaz onaylı üyenin kullanabilmesini istiyorsan git free hile kullan paylaşılan aynı şey olur ve bu hile ilk acıldıgında 4 5 ay ud kalmıştı fazla super uye olmadıgı ıcın ılk başlarda şuan aşırı oldugundan kritik di durumu bence ultra olmalı yani
Evet doğru söylüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence onaylı üyelerde kullanmalı bencillik yapmayın

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ne güzel abicim ne istiyorsunuz kullanmak gerek :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
5 kişi varsa demekki 5 kisi kullanacak o zaman ve benim anlamadagim o kadar super uyeyken bisey demediniz ben burda super uye olsun diyince saldiriyorsunuz garip.
Hocam anladık emek verdin 600 mesaj kasacan diye heyecan yapma zaten bu hile fix yiyip yenisi çıktığı zaman 2-3 ay super uyede kalır fix yemesine yakın seçkine düşer 50 kere yaşandı aynı senaryo

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
bence onaylı üyelerde kullanmalı bencillik yapmayın
yapalım hemen abime
Post automatically merged:

Hocam anladık emek verdin 600 mesaj kasacan diye heyecan yapma zaten bu hile fix yiyip yenisi çıktığı zaman 2-3 ay super uyede kalır fix yemesine yakın seçkine düşer 50 kere yaşandı aynı senaryo
adamın heyecan yaptığı falan yok emeğinin çöp olmasını istemiyor eğer ki sende o kadar çok kullanmak istiyorsan sende emek verip kullan adam o kadar zamanını ayırsın foruma sonra biri gelsin desin seçkin olsun onaylı olsun kullanalım oldu mu bu şimdi

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dayi vallah zamanında kasmıs olanlar sımdı yok cok dusukte falan dıyo oyun la bu mıllet oynamasın mı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence de adam haklı yoksa bu şekilde hile 3 günde fix yer daha fazla kullanılır

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bi taraf çok msj olsun hile uzun götürsün diğer taraf az mesaj olsun herkes kullansın ben izliyorummm dfşlgöfödşl

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapalım hemen abime
Post automatically merged:

adamın heyecan yaptığı falan yok emeğinin çöp olmasını istemiyor eğer ki sende o kadar çok kullanmak istiyorsan sende emek verip kullan adam o kadar zamanını ayırsın foruma sonra biri gelsin desin seçkin olsun onaylı olsun kullanalım oldu mu bu şimdi
Evet anlaşılıyor siz mesaj kasıp hile kullanıcaz derken akıl sağlınızı biraz kaybetmişssiniz size laf eden yok gerçekleri söylüyoruz yenisi çıkınca tekrar super üyeler kullanacak diye hala laf yapıyorsunuz yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...