- Yasaklandı
-
knk zaten sitede toplasan 10 15 ultra üye var neyin dt siMerhaba . Sitede uzun süredir üyeyim ve loader flag öncesi valorant chams ile uzun süre oynadım . Ve gerçekten çok başarılıydı.
Öncelikle hwid ban problemim yok ve bir spoofer satıcısıyım yani ban yemem sorun değil fakat değerli hesaplarda oynuyorum
Ve en büyük ricam lütfen bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
1- Valo private ile eski versiyonun aynı loader üzerinden kullanılması yeni bir flag olayına sebep olabilir mi ?
2- Buildler gerçekten farklı mı ? Koruma açısından farklılıklar var mı ? Aynı method ve bypass mı kullanılıyor ?
3- Bunu net olarak kaç kişi kullanabiliyor ?
4- Ve yeni olduğu için soruyorum düzenli update planı var mı ?
Bu bir hesap sorma değil merak konusu , zaten başka bir yerden satın aldığım bir aimbotu uzun süredir kullanıyorum . Ama beraber kullanırsam fena olmaz gibi geliyor.
Loader flag ? Tanıyoruz birbirimizi daha önce yaşandı . Ve private olmayan versiyonla aynı loaderdan yüklenmiyor mu ?knk zaten sitede toplasan 10 15 ultra üye var neyin dt siaimbotla kullan iyi olr lose almazsn
Onaylı üyelere acık olan hile rage kullanımda report ile 1 gün icinde banlanıyor. Priv hileyi Ultra uye olan arkadasim rage de denedi(spooferi saglam oldugu icin ) hala ban yemedi anlayacagın. Degerli hesaplarda oynayacagim diyorsun unutma her hilenin riski vardırMerhaba . Sitede uzun süredir üyeyim ve loader flag öncesi valorant chams ile uzun süre oynadım . Ve gerçekten çok başarılıydı.
Öncelikle hwid ban problemim yok ve bir spoofer satıcısıyım yani ban yemem sorun değil fakat değerli hesaplarda oynuyorum
Ve en büyük ricam lütfen bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
1- Valo private ile eski versiyonun aynı loader üzerinden kullanılması yeni bir flag olayına sebep olabilir mi ?
2- Buildler gerçekten farklı mı ? Koruma açısından farklılıklar var mı ? Aynı method ve bypass mı kullanılıyor ?
Bu bir hesap sorma değil merak konusu , zaten başka bir yerden satın aldığım bir aimbotu uzun süredir kullanıyorum . Ama beraber kullanırsam fena olmaz gibi geliyor.
eskıden loader yenı buıld olusturmuyodu ondan flaglanmıştı mertcim merak etme olmazLoader flag ? Tanıyoruz birbirimizi daha önce yaşandı . Ve private olmayan versiyonla aynı loaderdan yüklenmiyor mu ?
Hile kullanmayan adam değilim aylardır aimbot kullanıyorum . Sorduğum sorular cevabından biraz daha teknik . Her hilede her zaman risk var zaten konu buda değil . ama özellikle 1. soru bence baya önemliOnaylı üyelere acık olan hile rage kullanımda report ile 1 gün icinde banlanıyor. Priv hileyi Ultra uye olan arkadasim rage de denedi(spooferi saglam oldugu icin ) hala ban yemedi anlayacagın. Degerli hesaplarda oynayacagim diyorsun unutma her hilenin riski vardır
Loader ı tekrar tekrar indirdiğimde isim hariç herhangi bir imza farklılığı görmüyorum emirimeskıden loader yenı buıld olusturmuyodu ondan flaglanmıştı mertcim merak etme olmaz
cvp verdım ılk flaglandıgında loader yenı buıld oluşturmuyordu exeye suan her 30 dk da veya 1 saatde oluşturuyo farketmişsindir ztnHile kullanmayan adam değilim aylardır aimbot kullanıyorum . Sorduğum sorular cevabından biraz daha teknik . Her hilede her zaman risk var zaten konu buda değil . ama özellikle 1. soru bence baya önemli
Flag konusu bence mantiksiz. Öyle bir şey olsa ultra uye rankinda olmasinin bir mantigi olmaz ki ?Hile kullanmayan adam değilim aylardır aimbot kullanıyorum . Sorduğum sorular cevabından biraz daha teknik . Her hilede her zaman risk var zaten konu buda değil . ama özellikle 1. soru bence baya önemli
Post automatically merged:
Loader ı tekrar tekrar indirdiğimde isim hariç herhangi bir imza farklılığı görmüyorum emirim
Dc gelsene
dc versene değişmişsincvp verdım ılk flaglandıgında loader yenı buıld oluşturmuyordu exeye suan her 30 dk da veya 1 saatde oluşturuyo farketmişsindir ztn
aynı loader evet hocam sorun çıkarma ihtimalı bir ihtimal var ama yapıcak birşey yok.Merhaba . Sitede uzun süredir üyeyim ve loader flag öncesi valorant chams ile uzun süre oynadım . Ve gerçekten çok başarılıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?