Valoant HWID ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamlar. Uzun süre önce (5 ay falan önce) Valorantdan HWID banı yedim. 3 ay sonra tabii ki banımı kaldırdılar. Sonrasında LazyValo kullanıp tekrar ban yedim. üst üste bir çok defa daha ban yedim. Ancak her seferinde pcmin IDlerini değiştirip Yeni hesapla riot gamese ticket attım. Ve banımı her seferinde kaldırdılar. SkinChangerdan tekrar ban yediğimden bu işlemi dün gene uyguladım ve banımın 25/06 tarihinde kalkacağı söylendi. SSler aşağıda mevcut. Riot Gamese gönderdiğim Text ise sadece Durduk yere ban yediğimi anlatan bir muhabbetimsi textti. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz her seferinde işe yaradı :D

Burada anlattığım şey ID konusu değil. Riota ticket atmakdan geçiyor. ID değiştirme programı olarak herhangi birşey kullanılabilir. İyi bir araştırma sonucu bulabilirsiniz. Riota atacağınız ticketta İşte pcyi yeni aldım ban yemiş gibi şeyler yazmayın sizden kanıt isterler yani kendi kendinizi aleve atarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 65123
kral discord PHSkopat#7023 bu ip değiştirme uygulamasını link atabilirmisin

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Gigabayte ekran kartında oluyormu dostum ?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Pc id anakartın üstündeki id yi banlıyolar kaldırmak için spoofer lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz :)

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
karman çorman videolu anlatır mısın

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Saol Teşekkürler Bilgi İçin

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk bu sabır nerden geliyo acaba? :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valorant HWİD banını kaldırmak malesef mümkün değil ücretli spooferlerle kaldırılabilir.

Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamlar. Uzun süre önce (5 ay falan önce) Valorantdan HWID banı yedim. 3 ay sonra tabii ki banımı kaldırdılar. Sonrasında LazyValo kullanıp tekrar ban yedim. üst üste bir çok defa daha ban yedim. Ancak her seferinde pcmin IDlerini değiştirip Yeni hesapla riot gamese ticket attım. Ve banımı her seferinde kaldırdılar. SkinChangerdan tekrar ban yediğimden bu işlemi dün gene uyguladım ve banımın 25/06 tarihinde kalkacağı söylendi. SSler aşağıda mevcut. Riot Gamese gönderdiğim Text ise sadece Durduk yere ban yediğimi anlatan bir muhabbetimsi textti. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz her seferinde işe yaradı :D

Burada anlattığım şey ID konusu değil. Riota ticket atmakdan geçiyor. ID değiştirme programı olarak herhangi birşey kullanılabilir. İyi bir araştırma sonucu bulabilirsiniz. Riota atacağınız ticketta İşte pcyi yeni aldım ban yemiş gibi şeyler yazmayın sizden kanıt isterler yani kendi kendinizi aleve atarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 65123
O que você quer dizer quando diz ID do PC?

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
aga çok karıştı herşey daha detaylı ve sırasıyla anlatmaya ne dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...